Prodej bytu 4+kk, Šimonovice, Šimonovická, 180 m2

Šimonovická, Šimonovice


12 870 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 335 Kč /měs.

(provizi hradí prodávající)


Regionální dodavatelé v Šimonovicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízíme luxusní mezonetové bydlení v objektu o třech bytových jednotkách, ve velmi žádané obci Šimonovice. Dominantou celého objektu je Ještědsko-kozákovský hřeben, za který zapadá slunce nabízí tak dechberoucí večerní výhledy.

Bytová jednotka o dispozici 4+KK a 122m2 se nachází ve 2 patrech, z nichž v prvním patře naleznete slunný obývací pokoj s prostorem pro kuchyňskou linku, prosklenou stěnu s východem na balkón. Dále koupelna se sprchovým koutem a WC. V zádveří je prostor pro vestavnou skříň. V druhém patře jsou 3 pokoje a prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem. K bytové jednotce patří původní prostor, který můžete využít pro uskladnění věcí, či zateplit a mít zde například pracovnu nebo dětskou herničku.

V bytové jednotce jsou použity nadstandardní materiály a bytové jednotka nabízí spousty dalších benefitů jako jsou např. bezfalcové dveře ve výšce 210cm, zvýšený strop v prvním patře, podlahové topení v celém bytě atd.
K bytové jednotce náleží plynový kotel.

Velkou výhodou je dvougaráž o velikosti 39m2, s přívodem vody a vlastním umyvadlem. Z garáže je přímý vstup do společné chodby a následně do bytové jednotky.

Obec Šimonovice, převážně tako část, nabízí velmi rychlou dostupnost na rychlostní komunikaci a do nedalekého nákupního střediska Nisa. Přímo v obci je mateřská škola a ZŠ je na Dlouhých mostech. Výhodou blízkost města a zároveň přírody, zejména pak sportovního areálu Javorník.

(pozn. apartmán A2)

Cena
12 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Šimonovická, Šimonovice
ID
49353
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
180 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Rohový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Šimonovicích.

Podobné nabídky