Prodej rodinného domu, Bohumín - Skřečoň, 1. máje, 115 m2

1. máje, Bohumín, Skřečoň


3 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 586 Kč /měs.

(cena vč. provize a veškerých právních služeb)


Regionální dodavatelé v Bohumíně

Popis

Nabízíme k prodeji udržovaný, částečně rekonstruovaný rodinný dům ve vyhledávané a klidné části města. Tento podsklepený cihlový dům nabízí užitkovou plochu 115 m² na pozemku o celkové výměře 1002 m².
Nemovitost disponuje dvěma nadzemními podlažími; v přízemí se nachází obývací pokoj, ložnice, kuchyň a koupelna s WC, v podkroví pak prostorný pokoj s možností vybudování další místnosti místo půdy.
Dům prošel řadou rekonstrukcí - koupelna s bojlerem a WC, fasáda se zateplením z polystyrenu, plastová okna a v roce 2006 byla obnovena též střecha, kde byl použit bitumenový šindel.
Vytápění je řešeno plynovým kotlem s bytovým termostatem. Odpadní vody jsou odvedeny do septiku s povinností budoucího připojení na veřejnou kanalizaci.
K domu náleží přilehlá zahrada s vzrostlými stromy. Možnost ponechání stávajícího vybavení.
Nemovitost stojí na samostatném oploceném pozemku a je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností veškerých služeb i větších měst.

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. provize a veškerých právních služeb
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
1. máje, Bohumín, Skřečoň
ID
876591
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1002 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Adéla Bilíková

Mgr. Adéla Bilíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bohumíně.

Podobné nabídky