Prodej rodinného domu, Náměšť na Hané, Polní, 230 m2 (ID: 1467000)

Polní, Náměšť na Hané


13 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 243 Kč /měs.

(plus provize, cena po slevě, financování zajištěno smluvním partnerem)


Regionální dodavatelé v Náměšti na Hané

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v Náměšti na Hané, na ulici Polní. Jedná se o nadstandardně udržované bydlení vyladěné téměř do dokonalosti, kdy realita je ještě mnohem působivější než samotné fotografie. Jedná se o ideální rodinné bydlení s nádhernou přírodou na dosah ruky a to jen 15 minut od Olomouce.

Tato klidná lokalita je zastavěna rezidenční zástavou, především novostavbami rodinných domů. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě.

Přízemí domu se sestává ze vstupní části, šatny/tech. místnosti, kanceláře s vlastním sociálním zázemím (koupelna, WC), komory, velkorysého obývacího pokoje propojeného s kuchyní (s na míru vyrobenou kuchyňskou linkou, která je dominantou prostoru), jídelny a sociálního/regeneračního zázemí (koupelna, WC a sauna). Celý prostor přízemí domu nabízí nejen velký komfort, ale také flexibilitu ve využití jednotlivých místností dle Vašich představ.

V podkroví rodinného domu se nachází dva dětské pokoje (oba se vstupem na terasu směrem na zahradu s nádherným výhledem na Jeseníky, Dubový kopec u Drahanovic a při jasném počasí také Svatý Kopeček, to vše při naprostém soukromí), ložnice (se vstupem na balkon směrem před dům) a sociálního zázemí (koupelna, WC). Rodinný dům je zděný a celkově nadstandardně proveden s kladením důrazu na kvalitní materiály, styl a design.

Toto výjimečné bydlení zaručí velmi nízké provozní náklady pro Vaše ekonomické bydlení. Vytápění je řešeno ústředním podlahovým vytápěním, dále lokálním krbem v obývacím pokoji, který nádherně dolaďuje zimní atmosféru. Dům se pyšní nově instalovanou fotovoltaickou elektrárnou (instalace říjen 2022, velikost 8 kW, celkový roční výtěžek 7,5 MWh, průměrné náklady na provoz domu 800,- Kč/měsíc (užívání domu bez jakéhokoliv omezení), navíc zisk z prodeje nadprodukce elektrické energie cca 15.000,- Kč/rok, celková úspora oproti běžnému provozu RD bez FV elektrárny cca 33.000,- Kč/rok).

Na impozantní zahradě, která je díky prosklené zadní části domu nádherně propojena s interiérem, se nachází vlastní biotop – přírodní koupací jezírko, rozsáhlá terasa, zahradní domek, dílna a další přístřešky. Rozložení zahrady, společně se vzrostlými stromy, keři a zvukem stékání vody na přelivovém vodopádu biotopu, vytváří naprosto výjimečnou atmosféru jak pro relaxaci, tak zábavu v kruhu svých blízkých a přátel, a to vše v naprostém soukromí. Zahrada je na rovinatém pozemku s orientací na jihovýchod, čímž je zajištěno proslunění téměř po celý den.

V neposlední řadě je u této nemovitosti velkou výhodou prostorná garáž s podkrovním úložným prostorem a tři parkovací stání před domem, na která pohodlně vjíždíte přes plně automatizovanou elektrickou bránu.

Městys Náměšť na Hané má jak autobusové, tak vlakové spojení, perfektní dopravní spádovost (do okolních obcí/měst a komunikací/dálnic). Občanská vybavenost na velmi dobré úrovni.

Zaujala Vás naše nabídka? Zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku, kde Vám rádi sdělíme další informace.

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
plus provize, cena po slevě, financování zajištěno smluvním partnerem
Aktualizováno
24. 7. 2024
Adresa
Polní, Náměšť na Hané
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1030 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Suchánek

Jaroslav Suchánek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Náměšti na Hané.

Podobné nabídky