Pronájem bytu 1+kk, Trutnov, Slévárenská, 28 m2

Slévárenská, Střední Předměstí


9 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Trutnově

Popis

Mám pro Vás nabídku útulného bytu s božským výhledem. Jedná se o 1+KK s koupelnou a technickou místností. K bytu náleží sklep a na patře je k dispozici společná sušárna.

Je tu čistě vymalováno, kuchyně i koupelna prošly nedávnou rekonstrukcí, byt je k okamžitému nastěhování. Nachází se v 7. (nejvyšším) patře bytového domu s výtahem na adrese Slévarenská 607, lokalita Šestidomí.

K nájemnému připočtěte ještě měsíční náklady spojené s užíváním bytu, které jsou zhruba 1500,- Kč měsíčně (teplo, studená a teplá voda) a jsou ročně zúčtovatelné na základě reálné spotřeby. Nájemce si také sjednává elektřinu u dodavatele (doporučená výše zálohy cca 800,- Kč).

Byt je vzhledem k velikosti vhodný pro maximálně 2 osoby.

Pro rezervaci bytu je nutné složit vratnou jistotu (kauci) majiteli ve výši dvou měsíčních pronájmů, tedy 18 000,- Kč a 9 000,- Kč je provize RK. První úhrada nájmu v poměrné částce vzhledem k termínu předání bytu musí být také uhrazena před nastěhováním.

Budu se na Vás těšit na prohlídce, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.

Cena
9 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Slévárenská, Střední Předměstí
ID
22742
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
28 m2
Patro
8. z 8
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
28 m2
Plocha nemovitosti
28 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Kuhnová

Kateřina Kuhnová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Trutnově.

Podobné nabídky