Prodej rodinného domu, Bílovec, Labuť, 198 m2

Labuť, Bílovec


6 499 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 972 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bílovci

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům v Bílovci. Dům s velkým pozemkem je připraven k okamžitému nastěhování nebo k rekonstrukci a přizpůsobení současnému standardu bydlení.
Dům je přízemní, nepodsklepený, se sedlovou střechou. Krytina střechy byla vyměněná a nově je v kombinaci plechových dílců a bonnského šindele nad hospodářskou částí domu . Fasáda domu je zateplená vinylsidingem. Dům má dvě části. První, obytnou část, tvoří obývací pokoj, dvě ložnice a kuchyně. Koupelna je se sprchovým koutem, vanou a umyvadlem, toaleta je samostatná. Podkroví domu je přístupné z domu po dřevěném schodišti. Podkroví je ideální na vytvoření půdní vestavby.
Druhou část domu tvoří kotelna s plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva. Z kotelny je přístup do místnosti využívané na skladování dřeva a uhlí. Dále je na pozemku velká stodola, ve které jsou dvě vytápěné garáže (ideální pro kutila, či drobné podnikání z domova). Dále je ve stodole dílna a bývalý chlév. Krytina na stodole byla také vyměněná. Pod garáží a dílnou je sklep. V půdním prostoru stodoly je možné vybudovat další bydlení. Stodola je průjezdná na zadní pozemek, který je v územním plánu obce veden jako stavební.
Před domem je malá předzahrádka.
V roce 2002 proběhla rekonstrukce komínu a výměna okapů a svodů. V roce 2008 výměna oken za plastová.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, ráda si s Vámi dohodnu setkání přímo na místě.

Dům jsme zařadili do energetické třídy G - Průkaz energetické náročnosti budovy se zpracovává.

Cena
6 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Labuť, Bílovec
ID
481
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
198 m2
Plocha nemovitosti
1200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Šustková Lenka

Šustková Lenka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bílovci.

Podobné nabídky