Pronájem bytu 2+1, Praha - Strašnice, Na hroudě, 51 m2

Na hroudě, Praha 10 - Strašnice


17 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce + elektřina + plyn + služby + provize)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Příjemný byt 2 + 1 o výměře 51 m². Byt se nachází ve 3.NP s výtahem, plastová okna, balkon.
Dispozice bytu – kuchyně (9,5 m2), obývací pokoj (18,6 m2), dětský pokoj (14 m2), předsíň (4,9 m2), koupelna s vanou ( 2 m2), samostatné WC (0,9 m2). Součástí bytu je vybavená kuchyňská linka (plynový sporák, el.trouba, myčka). V koupelně pračka. V předsíni a v průchodu do kuchyně jsou vestavěné úložné prostory. Byt je částečně zařízený. Obývací pokoj zařízen komodami, stolkem, rozkládací rohovou sedačkou. Je zde vstup na balkon, orientace do ulice Na hroudě. Dětský pokoj – bez vybavení, orientace do klidného vnitrobloku.
Vynikající dopravní spojení do centra, v docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost, zeleň v okolí i ve vnitrobloku.
Byt je k dispozici od půlky července.
Měsíční poplatky za služby pro 1 osobu činí cca 2.500,- Kč + 800,- Kč/měs za elektřinu + 300,- Kč/měs. za plyn.

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce + elektřina + plyn + služby + provize
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Na hroudě, Praha 10 - Strašnice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Veronika Tichá

Ing. Veronika Tichá

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 10.

Podobné nabídky