Prodej rodinného domu, Příbram - Jesenice, 380 m2

Příbram, Jesenice


7 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 313 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný dvoupodlažní RD 6+kk s opravdu velkou dílnou a skladem v Jesenici 5 min od Příbrami. Celková výměra pozemku je 1374 m², užitná plocha 380 m² , zahrada 681 m².

Tato výjimečná nemovitost nabízí kombinaci pohodlného bydlení v přírodě a široké možností využití k různým podnikatelským aktivitám (např. autoopravna, malovýroba, dílna, sklady ajn.) v těsné blízkosti napojení na dálnici D4. Rodinný dům byl průběžně rekonstruován od r. 2012. Původně zde stála hájovna, což také svědčí o umístění v blízkosti lesa.

V přízemí domu jsou z předsíně vstupy do obývacího pokoje s kuchyní, ložnice, koupelny, toalety a také do sklepa. Po nových schodech se dostaneme do patra, kde najdeme prostornou chodbu, 3 menší pokoje, jeden veliký a malou komoru. V přízemí domu se odděleně nachází velká dílna (81 m2), malá dílna nebo sklad (33 m2) a kotelna. Do dílny je přístup i z druhé strany (přímo od hlavní komunikace). Nad celou plochou velké dílny je zatím nevyužitá půda 76 m², která je přístupna nejen z dílny, ale i z pokoje v 1.patře.

Dům je zděný, střešní krytinu tvoří betonové tašky Bramac. Do domu je zaveden el. proud 230 V a 400 V. Zdrojem vody je kopaná studna, kde je pitná a dle pravidelných rozborů velmi kvalitní voda. Teplou vodu ohřívá bojler a také akumulační nádrž. Odpad jde do septiku. Vytápění zajišťuje kombinovaný kotel na elektřinu a tuhá paliva a moderní dálkové vytápění foxis. V kuchyni jsou krásná a stylová kamna. V domě je zaveden internet.
Energetický průkaz není zatím k dispozici, proto uvádíme G.

Kromě domu se na pozemku nachází garáž, kůlna a zahradní domek, které poskytují další úložný prostor pro nářadí a zahradní náčiní. Okolí domu je oplocené a udržované, s bohatou zelení, ovocnými stromy a kvetoucími záhony, které vytvářejí příjemné prostředí pro odpočinek a relaxaci.
Vede sem asfaltová obecní komunikace a v Příbrami jste autem pohodlně za 5 min. Je zde výborné dopravní spojení. Dům se nachází v blízkosti nově vybudované dálnice D4, po které jste za 35 min. v Praze. Díky protihlukové stěně je zde opravdu klid.
Přijeďte se přesvědčit, ráda Vás tímto místem, kde si můžete splnit své podnikatelské sny, provedu.

Cena
7 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Příbram, Jesenice
ID
22813
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
380 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
335 m2
Plocha nemovitosti
1374 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední dálkové, Jiné
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Jurášková

Monika Jurášková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Příbrami.

Podobné nabídky