Pronájem restaurace, Praha - Vršovice, Moskevská, 250 m2

Moskevská, Praha 10 - Vršovice


62 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3 500 Kč měsíčně + plyn a elektřina na nájemce)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

K pronájmu nabízíme vybavenou hospodu ve Vršovicích na Moskevské ulici, v bezprostřední blízkosti tramvajové zastávky Ruská. Prostory kolaudované jako restaurace se nachází v prvním podzemním podlaží bytového domu. Vstup pro zákazníky je přímo z ulice, zásobovací vstup přes budovu, zabezpečení mříží.
Prostory se dávají do pronájmu s veškerým vybavením, bez odstupného. Vstup je dolů po schodech, přes vstupní halu, ve které se nachází pánské a dámské sociální zařízení; po pravé straně je chodba vedoucí do skladových prostor a salonku. Po levé straně je vstup do jídelní místnosti s barem a výčepem, v zadní části se nachází taneční parket s pultem pro DJe. Část s tanečním parketem je zvukově izolovaná; nad prostorem v prvním nadzemním podlaží jsou kanceláře, proto provoz nebude rušit obyvatele domu.
Prostory jsou zařízeny ve stylu typické hospody, avšak nabízí možnost upravit si je pro libovolný gastronomický koncept. Lokalita je dostatečně frekventovaná, bez přílišné saturace gastronomickými zařízeními, což dává prostor naplno rozvinout váš vysněný koncept.
Zavolejte a domluvte si prohlídku!

Cena
62 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3 500 Kč měsíčně + plyn a elektřina na nájemce
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Moskevská, Praha 10 - Vršovice
ID
237330
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Rúčková

Martina Rúčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Praze 10.

Podobné nabídky