Prodej rodinného domu, Bludov, 1201 m2

Bludov


11 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 806 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bludově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte bydlení na okraji obce s velkým pozemkem, ale zároveň kousek od Šumperku a to v obci Bludov? Tato nemovitost je jako stvořená i pro vícegenerační bydlení, popř. pro všechny, kteří hledají nemovitost pro spojení soukromé podnikatelské činnosti a bydlení v jednom objektu. Anebo to pro vás může být atraktivní realitní příležitost.

Velkým benefitem této nemovitosti je pozemek s velkorysou s výměrou 8.279m2. Zastavěná plocha a nádvoří činí 1.201m2. Ostatní plocha s výměrou 7.078m2 je zahrnuta v platném územním plánu obce jako plocha SO –plochy smíšené obytné, což činí pozemek velmi atraktivní. Možností a variant je nespočet. To už necháme na vaší podnikatelské fantazii.

Předmětem prodeje je i vícegenerační rodinný dům v klidné lokalitě s výhledem do okolní přírody. Dům prošel částečnou rekonstrukcí. V 1. NP: prostorná chodba se schodištěm, kotelna, byt 1+1, koupelna, WC, spižírna. Další byt je 2+1. Ve 2.NP je umístěn byt 4+kk, zastřešená terasa. Ve 3.NP prostorný půdní prostor. V přízemí nová plastová okna, elektřina v mědi je nově v 1.NP a 2.NP.

Vytápění domu je zajištěno kotlem na tuhá paliva, voda je vlastní ze studny, odpad sveden do jímky, ale lze se také napojit na veřejný vodovod a kanalizaci. U domu se nachází spoustu zděných přístavků, které lze využít k uskladnění nejrůznějšího nářadí potřebného k provozu nadstandardní zahrady anebo přebudovat na investiční byty.

V obci Bludov naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, obchodů, pošty a veřejné dopravy.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi sdělíme podrobnější informace o nemovitosti. Z důvodu neustálé poptávky po bydlení je nemovitost skvělou příležitostí pro investora, který by se chtěl v tomto oboru realizovat.

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Bludov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1201 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
8279 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Renáta Venclová

Renáta Venclová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bludově (okr. Šumperk).

Podobné nabídky