Prodej rodinného domu, Nová Ves pod Pleší, 95 m2

Nová Ves pod Pleší


10 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 899 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nové Vsi pod Pleší

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme prodej právě dokončovaného bungalovu o dispozicích 4+kk s terasou v rezidenční lokalitě Včelník v Nové Vsi pod Pleší u Mníšku pod Brdy.
Jedná se o polovinu jihovýchodně situovaného dvojdomu se zahradou a dvěma parkovacími stáními na pozemku, který je umístěn v klidné neprůjezdné ulici. Noví majitelé ocení nadstandardní a nadčasové vybavení a praktické vnitřní uspořádání interieru. Zahrádka s terasou je již zatravněna a osázena ovocnými stromky.
Dispozice: vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (32,5 m2), francouzskými okny a přípravou na krbová kamna, ložnice s šatnou a koupelnou se sprchovým koutem (12 m2), dva pokoje (12 m2), koupelna s vanou a WC, technická místnost.
IS: elektřina 220/380 V, vodovod, kanalizace, el. podlahové vytápění, příprava na krb, bojler, fotovoltaika.
V domě jsou instalována izolační trojskla s el. ovládanými externími žaluziemi, zajímavým prvkem je atypické zděné oplocení u domu a gabionová stěna oddělující terasy. Cena zahrnuje kompletní vnitřní vybavení (sanitární vybavení, podlahy, dveře, kromě kuchyňské linky). Tipy na zařízení interieru jsou součástí fotodokumentace (vizualizace).
K dispozici je také druhá polovina dvojdomu, která je dispozičně totožná, avšak s větší plochou zahrady (cca 407 m2, podrobnosti a cena na vyžádání).
Doporučuji všem zájemcům, kteří mají rádi bydlení v bezprostředním dosahu přírody, zároveň ocení blízkost veškerých služeb, ať už přímo na Včelníku (MŠ, cukrárna a pekárna, provozovny - masáže, pedikúra, kadeřnictví), v navazující původní zástavbě obce (OÚ, pošta, MŠ, ZŠ, obchod, několik restaurací, hřiště, nemocnice Na Pleši), nebo v nedalekém Mníšku pod Brdy (4 km). Nejmalebnější lokalita pro bydlení v okolí Prahy, pohodová dojezdová vzdálenost do Prahy po Strakonické D4 (25 km), autobus. zastávka 300 m (Nový Knín - Mníšek pod Brdy - Praha). Pro další informace kontaktujte tel. 705 207 161, popř. pište na email: romana.havelkova@qara.cz.

Cena
10 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Nová Ves pod Pleší
ID
20240022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
95 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
117 m2
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
459 m2
Plocha zahrady
342 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Romana Havelková

Bc. Romana Havelková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Vsi pod Pleší.

Podobné nabídky