Prodej pozemku pro bydlení, Šestajovice, 1009 m2 (ID: 1470954)

Šestajovice


8 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 938 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Šestajovicích

Popis

Představte si, že se probouzíte v nádherném prostředí Šestajovic, v prestižní lokalitě V cestách u Billy. Máme pro vás jedinečnou příležitost – atraktivní stavební pozemky, kde můžete postavit svůj vysněný domov. Šest z těchto pozemků již našlo své majitele neveřejně, a nyní máte šanci získat jeden nebo dva z jedenácti zbývajících. Za inzerovanou cenu nyní můžete koupit pozemek p.č. 255/8, další už budou dražší.

V blízké budoucnosti zde začnou práce na budování inženýrských sítí, komunikací a protihlukové stěny podél Revoluční ulice, s dokončením plánovaným na začátek roku 2025. Každý pozemek má plochu přes 1 000 m2 a nabízí možnost zastavěnosti až 30%. Představte si svůj nový domov s dvěma nadzemními podlažími a podkrovím nebo rovnou střechou, kde vaše rodina bude moci růst a prosperovat.

Vaše nové sousedství bude nabízet vynikající občanskou vybavenost – v obchodní zóně najdete obchody jako Billa, Kik, Pepco, Dr. Max, Pet Center, Style Shop a bankomat. Na procházky se můžete vydat k malebnému zámku v Jirnech nebo do krásného Klánovického lesa. V Šestajovicích máte vše potřebné na dosah ruky: pivovar, poštu, základní a mateřskou školu, sportovní halu, knihovnu, restaurace a pizzerii. A co je nejlepší? Na Černém mostě budete autem za pouhých 13 minut.

Navíc se můžete těšit na blízkou budoucnost, kdy bude v nedalekých Nehvizdech vybudována vysokorychlostní trať (VRT) s terminálem a parkovištěm pro 3 000 aut. To nejen výrazně zrychlí spojení s Prahou a východem republiky, ale také přispěje k odhlučnění oblasti díky nové protihlukové stěně nebo zelenému valu.

Rádi vám pomůžeme nejen s výběrem pozemku, ale i s realizací vašeho vysněného rodinného domu na klíč od spolehlivého dodavatele, ať už preferujete zděnou stavbu nebo dřevostavbu. Váš sen o dokonalém domově může být na dosah ruky.

Pokud vás naše nabídka zaujala a máte zájem o jiný než inzerovaný pozemek, neváhejte se mi ozvat. Společně najdeme ten pravý pro vás a vaši rodinu. Přijďte a zažijte tu správnou atmosféru, kde se sny stávají skutečností.

Cena
8 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Šestajovice
ID
00448
Plocha nemovitosti
1009 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Zdeněk Hašek

Ing. Zdeněk Hašek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Šestajovicích (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky