Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Dolní Kralovice, 2847 m2 (ID: 1471523)

Dolní Kralovice


2 130 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 151 Kč /měs.

(Včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Dolních Kralovicích

Úklidové služby

Popis

Hospodářské stavení s rozsáhlými pozemky v obci Dolní Kralovice - okres Benešov. - INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

S výhradním svolením majitele Vám přinášíme příležitost stát se vlastníkem hospodářského stavení s obrovským potenciálem pro budoucí využití. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě Dolní Kralovice, v okresu Benešov a nabízí kombinaci komfortu venkovského života s možnostmi, které uspokojí i ty nejnáročnější představy.

O nemovitosti:

- Hospodářské stavení / stodolu s celkovou zastavěnou plochou 90 m², která je doplněna prostorným nádvořím v dobrém stavu. Stavba má pevné základy a je připravena na případnou rekonstrukci či adaptaci dle Vašich představ.

- Pozemky o celkové rozloze 2 757 m², rozdělené na 424 m² orné půdy, 800 m² ovocné zahrady a 1 533 m² ostatních ploch. Tento prostor nabízí nejen místo pro relaxaci a odpočinek, ale i možnosti pro pěstování vlastních plodin, chov zvířat či další komerční a rekreační využití.

- Flexibilita využití: Ať už sníte o vlastním venkovském sídle, chcete rozjet podnikání v agroturistice, nebo hledáte prostor pro realizaci vašich kreativních projektů, toto stavení vám poskytne ideální zázemí pro uskutečnění vašich plánů.

- Výhodná lokalita: Dolní Kralovice se nachází v atraktivní oblasti, která je snadno dostupná, ale zároveň nabízí klid a soukromí. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, kterou může potřebovat jak rodina, tak podnikatel.

Nabízená cena je 2 130 000,- Kč, včetně veškerého právního servisu pro hladký průběh koupě.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této výjimečné nemovitosti, která kombinuje bezkonkurenční polohu, rozmanité možnosti využití a atraktivní cenu. Pro další informace nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši odpověď a jsme připraveni odpovědět na jakékoliv dotazy.

Cena
2 130 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Dolní Kralovice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2847 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Kroupová

Martina Kroupová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Dolních Kralovicích.

Podobné nabídky