Prodej vily, Avilés, Španělsko, 620 m2 (ID: 1471551)

Avilés, Španělsko


45 351 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

VILLA GRAN LUJO
Tato luxusní vila v Avileses, Murcia, je v současné době k dispozici k prodeji a může se pochlubit širokou škálou výjimečných vlastností, díky nimž vyniká: Nabízí 4 ložnice, všechny umístěné na stejném patře, které poskytují pohodlí a dostupnost pro rezidenty. Kuchyně je nezávislá a je plně vybavena vysoce kvalitními spotřebiči, které poskytují funkční a moderní prostor pro přípravu jídla.

Má celkem 3 koupelny, včetně en-suite koupelny v jedné z hlavních ložnic, které poskytují soukromí a další pohodlí. Kromě koupelen je pro větší pohodlí k dispozici další venkovní toaleta.
K dispozici je uzavřená a vybavená prádelna, která usnadňuje praní a sušení prádla. Součástí je také prostorný suterén o rozloze 340 m2, který poskytuje další prostor pro různé aktivity a skladování.

Přízemí se rozkládá na ploše 190 m2 a poskytuje prostorný a pohodlný obývací prostor.
Je vybaven klimatizací studeného a tepelného kanálu, který umožňuje udržovat příjemnou teplotu ve všech ročních obdobích.
Pro větší komfort má vila designové elektrické radiátory rozmístěné po celém domě, poskytující útulnou atmosféru.
V nemovitosti je kotel na plynový olej, který zajišťuje efektivní dodávku teplé vody a vytápění.
Pokud jde o venkovní plochy, vyniká krásná zahrada o rozloze 602 m2, která poskytuje přirozené a příjemné prostředí pro venkovní použití. Kromě toho má prostorný Chill Out o rozloze 90 m2, ideální pro relaxaci a chvíle volného času.
Vila zahrnuje ohromující bazén o rozloze 75 m3 se samostatnou vířivkou, která poskytuje dokonalý prostor pro ochlazení a relaxaci.
Pro ty, kteří se chtějí nechat hýčkat a hýčkat, nabízí také kosmetický salon, lázně a fitness centrum, které nabízí exkluzivní vybavení a služby.
Vila se prodává plně zařízená, což znamená, že je připravena k bydlení bez nutnosti pořizovat další nábytek.
Nemovitost se nachází na velkorysém pozemku o rozloze 1 241 m2 a poskytuje prostor, soukromí a možnosti přizpůsobení.
Je třeba poznamenat, že vila byla kompletně zrekonstruována v roce 2021, což zaručuje optimální a aktualizovaný stav všech jejích zařízení a povrchových úprav.
Stručně řečeno, tato vila v Avileses, Murcia, je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají luxusní domov s dostatkem prostor, moderním komfortem a řadou zařízení pro zábavu a pohodu.
Cena je 1.800.000 EUR včetně právního servisu, které potřebujete ke koupi nemovitosti.
Tato služba zahrnuje kontrolu legálnosti stavby, všechna potřebná jednání na úřadech, u notáře, zápis do katastru nemovitostí atd.

Pro bližší informace pište do emailu

Cena
45 351 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Avilés, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
620 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1241 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Kroupová

Martina Kroupová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky