Prodej pozemku pro bydlení, Petrovice, 6626 m2 (ID: 1471554)

Petrovice


12 036 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 57 360 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Petrovicích

Úklidové služby

Popis

Předmětem prodeje je stavební pozemek s úctyhodnou rozlohou více než 6 626 m2. Tento pozemek nabízí neomezené možnosti pro budoucí majitele a investory s vizí. S jeho velikostí, umístěním a praktickými vlastnostmi je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro výstavbu rodinných domů, bytového domu nebo dokonce víceúčelových budov.

Tato nemovitost se nachází ve výhodné lokalitě. S přímým přístupem z veřejné komunikace, nebude příjezd na váš pozemek nikdy problém. Je také významným bonusem, že pozemek leží na rovině, což zjednodušuje výstavbu a umožňuje efektivnější využití prostoru.
Jednou z největších výhod této nemovitosti je přítomnost všech inženýrských sítí a přípojek přímo na pozemku. Nechybí ani kanalizace, což výrazně snižuje náklady na přípravu a realizaci výstavby. Na pozemku se navíc nachází již zkolaudovaná dílna, kterou lze využít jak během stavby, tak po její dokončení.
Tento pozemek představuje vynikající investiční příležitost. Je ideálním místem pro ty, kteří chtějí realizovat své ambiciózní stavby a zároveň hledají místo, které je připraveno a vybavené pro takový podnik.
Cena nemovitosti je adekvátní velikosti a vlastnostem pozemku. Byla stanovena s ohledem na místní trh a bude diskutována se zájemci o koupi.
Tento stavební pozemek je ve vlastnictví a je bez jakýchkoliv právních závazků, což zajišťuje rychlý a hladký proces prodeje.
Stav objektu je výborný. Celý pozemek je pečlivě udržovaný a připraven na jakýkoliv typ výstavby.
Nabízíme vám možnost vlastnit rozsáhlý stavební pozemek plný potenciálu ve výhodné lokalitě. Tento pozemek je více než jen prázdný prostor.
Nabízená cena zahrnuje provizi, veškerý právní servis včetně návrhu na vklad do katastru nemovitostí. Rádi Vám pomůžeme s financováním.

Cena
12 036 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Petrovice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
6626 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Kroupová

Martina Kroupová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Petrovicích (okr. Rakovník).

Podobné nabídky