Prodej rodinného domu, Tvrdonice, Tabule, 282 m2

Tabule, Tvrdonice


10 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 49 516 Kč /měs.

(včetně právního a poprodejního servisu)


Regionální dodavatelé v Tvrdonicích

Popis

Na základě výhradního zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout možnost koupě zánovního samostatně stojícího rodinného domu, se samostatnou garáží, předzahrádkou, krásnou zahradou s krytým bazénem v takřka nejjižnějším cípu Jižní Moravy. Dům je v blízkosti turisticky atraktivního soutoku dvou řek, z jihozápadu Dyjí a z východu Moravou, z jihu tvořící vrchol tzv. Dyjského trojúhelníku, historicky patřícímu Dolnímu Rakousku, ve výběžku Vídeňské pánve v Dolnomoravském úvalu, představující trojmezí třech států Česka, Slovenska a Rakouska. Obec Tvrdonice je v samotném srdci Podluží náležející do Slovácké vinařské podoblasti proslulá svým bohatým folklórním životem.

Samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům o velikosti 6+1, 1.NP sestává z obývacího pokoje, kuchyně, koupelny, ložnice, technického koutu pod schodištěm, samostatného WC a venkovní terasy, 2. NP sestává z podesty se samostatnými vstupy do čtyř ložnic a koupelny. Dům skýtá dokonalé skloubení současných požadavků na moderní, pohodlné a elegantní bydlení, ideální pro relaxaci početnější rodiny. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu “G“.

Tvrdonice se nachází mezi městy Břeclaví západně 11 km, Lanžhotem jihozápadě 5 km, Hodonínem severovýchodně 18 km, od nájezdu na dálnicí D2 6 km severovýchodně a 60 km do jihomoravské metropole.

Obec s 2.100 obyvateli disponuje veškerou občanskou vybaveností a dobrou infrastrukturou s ideální dostupností na dálnici D2 či s autobusovou zastávkou č. 572. Mezi významné zaměstnavatele sídlící v obci patří potravinářské firmy Frujo a Toje, zemědělská firma Jižní Morava, a.s. a společnost Great Gun, která se zabývá prodejem a výrobou střelných zbraní.

Ve Tvrdonicích je nemalé množství hospůdek a restaurací, nachází se zde Sokolovna se sálem, Hospůdka U Kostela, Bowling-kavárna-herna-restaurace, Restaurace Dělnický dům, Hospoda Na Hřišti a Restaurace a penzion Čičina, především je to kraj vyhlášených vinných sklepů.

Tvrdonice jsou rájem cykloturistiky, obcí procházejí celkem 3 cyklostezky, č. 43, 44 a Podluží, která vede rovnou k vinným sklípkům s cykloodpočívárnou, ale také rájem rybářů, nabízejí se tu revíry v podobě řek Kyjovka a Morava, rybník v TNA, štěrkovny a slepá ramena řeky Moravy. V katastru obce leží i přírodní rezervace Stibůrkovská jezera.

Nejstaršími dochovanými památkami obce jsou Boží muka, trojboká sakrální stavba z 18. stol., socha svatého Jana Nepomuckého z roku 1841, Amfiteátr v pozadí rybníka s malou Slováckou chalupou, budova staré základní školy a funkcionalistický Kostel svatého Mikuláše, který je hlavní dominantou obce. Na počátku milénia došlo k vybudování nové domovní ulice Tabule, v roce 2010 nové komunikace z obce Moravská Nová Ves do Lanžhota přes Tvrdonice, multifunk. a dětského hřiště, zajímavostí je 7 nadčasových Skulptur ve vinici v okolí tvrdonických vinic.

Cena
10 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a poprodejního servisu
Náklady na bydlení
Náklady spojené s bydlením do cca 8.000,-Kč měsíčně pro šest osob.
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Tabule, Tvrdonice
ID
217
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
282 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
844 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jiří Feyrer

Mgr. Jiří Feyrer

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tvrdonicích.

Podobné nabídky