Pronájem bytu 2+kk, Brno, Horní, 70 m2

Horní, Brno


23 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně služeb, elektřina 1.200,- Kč, vratná kauce 30.000,- Kč, možnost pronájmu 2 parkovacích stání za 1.500,- Kč/měs, bez internetu a TV, + provize R)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Preferujete-li nájemní bydlení v žádané rezidenční čtvrti Brna v zeleni, výjimečném klidu a přitom centru doslova na dosah, zděný byt 2+kk o CP 70 m2 + terasa 68 m2 + balkón 3 m2 v 1. NP/3 na ul. Horní vám dopřeje blízkost lokality Červený kopec. Historie, pohoda a vyjímečnost je tady patrná doslova na každém kroku.

Byt i dům jsou po rekonstrukci. Pokoje s kuchyňským koutem (jih) skýtají příjemný prostor pro žití i díky krásnému výhledu do privátní zahrady se vzrostlou bujnou vegetací. Komfortní spánek je tady prakticky jistý. Jednosměrná klidná ulice a příplatková možnost parkování 2 osobních vozů za el. ovládanou bránou. Co víc si přát?

Byt není vybaven nábytkem kromě kuchyňské linky se spotřebiči - elektrická sklokeramická varná deska, horkovzdušná trouba, vestavná mikrovlnná trouba a myčka nádobí. Jeho komfort dotváří koupelna s vanou a samostatné WC.

Byt se nachází v širším centru města Brna nedaleko nově budované náplavky a klidové lokality Červeného kopce, který doslova vybízí k procházkám a relaxaci. Poloha, výjimečnost lokality a nízké měsíční náklady na provoz činí z tohoto bytu skvělé místo pro život.

Fotodokumentace zobrazuje aktuální stav. Byt je ihned k nastěhování. Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně služeb, elektřina 1.200,- Kč, vratná kauce 30.000,- Kč, možnost pronájmu 2 parkovacích stání za 1.500,- Kč/měs, bez internetu a TV, + provize R
Aktualizováno
29. 6. 2024
Adresa
Horní, Brno
ID
02950
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
141 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Kejduš

Ing. Jan Kejduš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky