Pronájem bytu 2+1, Tábor, Kpt. Jaroše, 71 m2

Kpt. Jaroše, Tábor - Klokoty


13 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Táboře

Popis

Nabízíme do pronájmu podkrovní byt s dispozicí 2+1, v rodinném domě se samostatným vchodem v ul. Kpt. Jaroše Klokoty – Tábor. Nedaleko domu je veškerá občanská vybavenost včetně autobusové zastávky, pošty, nemocnice, obchodu a služeb.
Byt o velikosti 71 m2.
Dispozice bytu:
Po vstupu do domu je prostorná předsíň se schodištěm do podkroví k bytové jednotce. Vstupem se dostaneme do samostatné plně vybavené kuchyně, včetně myčky nádobí s vestavěnými spotřebiči, dále jsou dva prostorné samostatné pokoje, koupelna s vanou a samostatné WC.
Měsíční nájemné je 13 000,- Kč + zálohy na služby, elektřinu, vodu a dodávku tepla 4.500,-Kč/měs.
Budoucí nájemce hradí pronajímateli za jeho určených podmínek vratnou jistinu 35.000,-Kč,dále pak odměnu pro RK, v ceně jednoho nájmu + DPH. Omezení nájmu - bez domácích mazlíčků. Velké parkoviště u domu Pěkné bydlení s veškerým komfortem v domě a jeho blízkém okolí, k dispozici od 01.07.2024.

Cena
13 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
30. 6. 2024
Adresa
Kpt. Jaroše, Tábor - Klokoty
ID
0020-NP09141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Václav Vacek

Václav Vacek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Táboře.

Podobné nabídky