Prodej bytu 3+kk, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko, 127 m2 (ID: 1473309)

Santa Cruz de Tenerife, Španělsko


25 603 500 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji moderní 3+kk apartmán o užitné ploše 127 m2 na španělském Tenerife.

Tento plně zařízený a vybavený apartmán je součástí exkluzivního komplexu s nádherným výhledem na moře a golfové hřiště. Nachází se v prvním patře a skládá se ze 2 ložnic s 2 en-suite koupelnami, plně vybavenou otevřenou kuchyní a obývacím pokojem s jídelnou. Z obývacího pokoje a jedné z ložnic je přímý vstup na velkou terasu s působivým výhledem na golfové hřiště, Atlantský oceán a La Gomeru.

Apartmány jsou postaveny z nejkvalitnějších materiálů a jsou velmi prostorné, plně vybavené spotřebiči a nábytkem od renomovaných značek jako Porcelanosa, Axor-Hansgrohe nebo Duravit a připravené k okamžitému nastěhování. Apartmán nabídne vestavěné skříně, plně vybavenou otevřenou kuchyň a obývací pokoj s jídelnou s velkými okny, které vám umožní vychutnat si okolní přírodu a působivý výhled na moře a ostrov La Gomera.

Rezidence disponuje také systémem úspory energie pro minimalizaci dopadu na životní prostředí. K apartmánu náleží podzemní parkovací stání pro auto a golfový vozík, a sklep.

Majitelé Los Jardines de Abama se také automaticky stávají členy Abama Prestige Owners Club, což jim umožňuje přístup k luxusním službám The Ritz-Carlton Hotel, Abama (vrátnice, vyhřívané bazény, pokojová služba, dětský klub, úklidové služby, restaurace s hvězdičkou Michelin, lázně atd.), které mají také nádhernou písečnou pláž, profesionální tenisové kurty a jedno z nejlepších golfových hřišť v Evropě.

Správcovská společnost se stará o turistický pronájem nemovitosti v době, kdy majitel neužívá svůj domov, což mu umožňuje udržovat svou nemovitost v perfektním stavu.

Abama Resort je exkluzivní resort nacházející se na západě Tenerife, na pobřeží obce Guía de Isora, asi půl hodiny od letiště South Reina Sofia. Tento luxusní resort o rozloze 160 hektarů je domovem ikonického 18jamkového golfového hřiště navrženého Davem Thomasem se subtropickou zahradou a nádherným výhledem na oceán a také exkluzivními špičkovými resorty, vilami a apartmány. Tato oblast, známá vynikajícím klimatem po celý rok, láká ty, kteří hledají klid a soukromí luxusního komplexu s bezpečností na nejvyšší úrovni. Abama Resort má ideální polohu poblíž oblíbených oblastí Costa Adeje, Playa de las Américas a Los Cristianos, které jsou vzdáleny asi 10-20 minut jízdy autem. Nedaleko najdete také idylické pobřežní město Playa San Juan a jeho krásné promenády, pouhých pět minut jízdy autem.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
25 603 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Santa Cruz de Tenerife, Španělsko
ID
N6937
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky