Pronájem kanceláře, Praha - Karlín, Karolinská, 1405 m2

Karolinská, Praha 8 - Karlín


691 376 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Servisní poplatky: 112CZK/m2/měsíc + DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Z naší nabídky více než 1300 komerčních objektů s více než milionem volných m2 vám jako vybraní zástupci majitele nabízíme k pronájmu bez provize atraktivní administrativní prostory v rámci celé Prahy a regionálních měst ČR.

Nile House je moderní administrativní budova, která se stala přirozenou dominantou celého projektu River City. Zároveň byl objekt vystavěn tak, aby sloužil jako inspirativní pracovní prostředí. Celý komplex je situován v atraktivní lokaci na Praze 8 - Karlín. Reprezentativní a rozvíjející se lokalita na břehu řeky, v blízkosti hotelu Hilton je magnetem jak pro developery komerčních projektů tak pro developery rezidenční. Podobu budovy navrhli londýnští architekti ze známé firmy Kohn Pedersen Fox Associates. Nile House je pozoruhodná stavba, která je díky prostornému prosklenému atriu plná přirozeného denního světla. Atraktivní je i využití technologií šetrných k přírodě a nízké provozní náklady. Kvalitní je především dopravní dostupnost jak automobilem na magistrálu, tak pomocí městské hromadné dopravy. Stanice metra Florenc a Křižíkova trasa B a C jsou dostupné do pěti minut chůze. V blízkosti leží rovněž tramvajové i autobusové linky. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Uvedené fotografie se mohou lišit od nabízených jednotek v objektu.

Využijte našeho bezplatného poradenství v oblasti pronájmů kancelářských a obchodních prostor. Rádi Vám na základě Vašich přání připravíme přehled alternativních nabídek v dané lokalitě nebo v rámci celého města.

Cena
691 376 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Servisní poplatky: 112CZK/m2/měsíc + DPH
Aktualizováno
23. 10. 2024
Adresa
Karolinská, Praha 8 - Karlín
ID
InzSre24789
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1405 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Veselý

Lukáš Veselý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 8.

Podobné nabídky