Prodej bytu 4+kk, Makarska, Chorvatsko, 148 m2 (ID: 1473864)

Makarska, Chorvatsko


18 609 027 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový luxusní apartmán s výhledem na moře v centru města Makarská ve Splitské oblasti v Chorvatsku. Apartmán se nachází v nové vile s výtahem, která má 4 podlaží a je v ní 6 bytových jednotek. Vila je ve výstavbě a její dokončení a možné nastěhování je naplánováno na léto 2025.

Nabízený apartmán S1 o ploše 147,72 m2 je situovaný v přízemí a sestává z chodby, 3 ložnic, 2 koupelen, prádelny a kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, odkud se dostanete na zahradu o rozloze 67,19 m2 a krytou a nekrytou terasu o ploše 78,92 m2, kde bude vestavěný krb, prostor pro letní kuchyň a příjemné posezení. Apartmán je světlý, má velké otevřené prostory propojené s venkovní částí a nabízí tak krásný výhled na moře a město, který nemůže být ničím narušen.

Každý apartmán bude vybavený klimatizací v každém pokoji, bude mít plně vybavené koupelny s podlahovým vytápěním a vestavěné lavice ve sprchových koutech, bezpečnostní dveře, LED osvětlení, ve všech místnostech kromě koupelen a teras budou třívrstvé parkety chorvatské výroby a v koupelnách a na terasách bude italská dlažba. Díky velkým balkonovým dveřím a oknům bude v apartmánu dostatek přirozeného světla a na terase bude skleněné zábradlí. Budova bude mít zvukovou a tepelnou izolaci, připojení na internet a TV satelit. K vile náleží 8 parkovacích míst, přičemž jedno je možné zakoupit za cenu 12.000 €, k tomuto apartmánu S1 je možné zakoupit dvě místa. Vzdálenost k moři je přibližně 550 m. Další apartmány ve vile ke koupi naleznete na našich webových stránkách pod ID: CHAN171.

Cena
18 609 027 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Makarska, Chorvatsko
ID
CHAN171-S1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
148 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
148 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky