Prodej rodinného domu, Jilemnice, Nádražní, 620 m2

Nádražní, Jilemnice


4 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 493 Kč /měs.

(Včetně pravního servisu, včetně provize.)


Regionální dodavatelé v Jilemnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte investiční nemovitost v podkrkonošském městě, která Vám poskytne skvělou příležitost výdělku? Nemovitost, v které můžete mít až 6 bytů 3kk, a získat 100% zisk z investice? Tak už nehledejte, tato nabídka je pro Vás.

Nabízíme nemovitost v Jilemnici, která se skládá ze tří nadzemních podlaží + velké podkroví. Celková plocha domu i s podkrovím 620 m2, a plocha pozemku 320 m2. Dům potřebuje celkovou rekonstrukci. Podle stavebního úřadu, nemovitost lze předělat na šest bytových jednotek.

V přízemí se nacházejí tři prostorné garáže, do jedné z nich se vejdou dvě auta. V 1NP a v 2NP, najdeme 4 velké místnosti, ze kterých se po úpravě a rekonstrukci stanou dva byty, každý cca. 55 m2 a mohou vypadat dle vizualizace. Podkroví lze také upravit a tím pádem získat další dva byty.

Aktuálně se vchází do domu po schodech vedlejšího domu, jelikož oba objekty patřily jedné rodině, proto je potřeba vybudovat samostatné schody v domě.

Vzhledem k velkému nedostatku bytu v Jilemnici, kde se ceny pohybují kolem 67 000 Kč za m2, je to skvělá investiční příležitost (spočítejte si to sami).

Lokalita je velmi zajímavá, jelikož v Jilemnici se nachází veškerá občanská vybavenost, jako je nemocnice, pošta, vlakové nádraží, sportovní střediska, restaurace, kultura a jiné.

Jilemnice je dopravním uzlem pro obchod i turistiku. V nejbližším okolí si můžete zaplavat v krytém bazénu, zajezdit na koni, v bryčce nebo v zimě na saních. Protože Jilemnice je známá jako kolébka českého lyžování, najdete tu také běžecký areál Hraběnka.

Dům je napojen na vodovodní řad, odpadní řad a elektriku.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, při prohlídce Vám bude k dispozici náš finanční konzultant, který zajistí financování této nemovitosti.

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně pravního servisu, včetně provize.
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Nádražní, Jilemnice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
620 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
620 m2
Plocha nemovitosti
320 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. arch. Ivan Sánchez

Ing. arch. Ivan Sánchez

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jilemnici.

Podobné nabídky