Prodej chalupy, Jablonec nad Jizerou, 180 m2

Jablonec nad Jizerou


5 880 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 022 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně vám nabízíme prodej nemovitosti v Krkonoších, v obci Bratrouchov.
Tento dům na polosamotě je ideální pro ty, kteří hledají únik od rušného městského života a touží po rekreačním bydlení.
Dům je před rekonstrukcí, což umožňuje novým majitelům přizpůsobit si jej dle vlastních představ. Nemovitost je částečně podsklepená, součástí prodeje je zděná garáž a malá kůlna.

Zdrojem vody je vlastní studna, odpady svedeny do jímky, vytápění zajištěno kamny – rozvedeno do etážového topení ( možnost přepnout na el.en.), okna plastová.

Dispozice:
Do domu se vchází přes zápraží do chodby, z které vejdeme na wc a do hlavní obytné části – dva pokoje, kuchyň s jídelnou, koupelna s vanou a spíž, dále můžeme chodbou pokračovat na zahrádku před domem nebo přes dřevník vyjít zadní částí ven z domu.
Do patra se dostaneme právě ze zadní venkovní části domu. V patře se nacházejí dva pokoje a nevyužité prostory ideální k vytvoření dalších obytných místností.

Tato nemovitost je ideální jak pro rekreaci, tak k podnikání v poskytování krátkodobých pronájmů. Nabízí jedinečnou příležitost vytvořit si své vlastní místo v krásné přírodě Krkonoš a využít klid k maximálnímu odpočinku.

Pro více informací a sjednání prohlídky mne prosím kontaktujte. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105919.

Cena
5 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Jablonec nad Jizerou
ID
N105919
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1898 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adriana Hylmarová

Adriana Hylmarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Jablonci nad Jizerou.

Podobné nabídky