Prodej rodinného domu, Srnojedy, Popkovická, 141 m2 (ID: 1475623)

Popkovická, Srnojedy


4 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 352 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Srnojedech

Popis

Nabízíme dům v žádané lokalitě Pardubice - Srnojedy.

Dům byl postaven v roce 2007. Vnitřní dispozice 4+1 s velkou halou. Obytná plocha 141 m2 + 6,7 m2 terasa před hlavním vchodem. Pozemek celkem činí 716 m2. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě.

Dům je jednopodlažní, avšak výhodou je, že je zde možnost přistavět další patro. Ve stavebním projektu bylo plánováno i druhé nadzemní podlaží po celém obvodu domu, ale přístavba zatím nebyla započata. V zadní části pozemku je možno přistavět garáž – průjezd okolo domu v šíři 4m.

Z důvodu dlouhodobější neúdržby je dům v horším technickém stavu a rozsáhlejší rekonstrukce zde bude nutná. Kostra domu je však v pořádku a dům je dobře dispozičně řešený. Na první pohled dům působí horším stavem, než tomu ve skutečnosti je. Je oblepen starým izolačním polystyrenem, který je vhodné odstranit a udělat nové zateplení s fasádou a novými okny.

- Autem jste v centru Pardubic za 12 min.
- Na kole po cyklostezce za 20 min (6 km).
- 200m od domu se nachází zastávka MHD, z které se dostane za 18 min na zástavku Pardubice, Hlavní nádraží.
- 1,8 km od domu se nachází vlaková stanice - Pardubice-Svítkov.

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Popkovická, Srnojedy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
716 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Robert Kaisler

Ing. Robert Kaisler

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Srnojedech.

Podobné nabídky