Prodej rodinného domu, Tučapy, 109 m2

Tučapy


1 795 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 554 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Tučapech

Popis

Hledáte dům s dobrou dopravní dostupností, který byste si přetvořili k obrazu svému? Pak vám nabízíme rodinný dům v obci Tučapy nedaleko Soběslavi. Dům se skládá ze svou budov a šel by využít i dvougeneračně. Uzavřený dvůr skýtá soukromí a umožňuje zde realizovat klidné bydlení či propojení bydlení s podnikáním.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky umístěné v inzerci včetně půdorysu celého objektu.

K domu patří pozemky o celkové výměře 439 m2 včetně zastavěné plochy. Dům je rozdělen na dva objekty, které odděluje vjezd do domu, který lze také využít pro parkování. První ze zmíněných objektů – objekt A (hlavní budova) je o dispozici 4KK s předsíní a koupelnou s WC. Užitná plocha této části je cca 71 m2. Na budovu A navazují hospodářské místnosti, které najdete na snímku z virtuální prohlídky. U jednoho pokoje jsme si dovolili uvést dvě varianty, jak by mohl vypadat výsledek po rekonstrukci. Druhý objekt – Objekt B (výminek) se skládá ze 2 místností a předsíň. Na tuto část z venku navazuje dílna. Obytná část objektu B má výměru cca 38 m2 a skladovací část cca 16 m2.

Voda i kanalizace jsou obecní. Oba objekty jsou napojeny na elektřinu. Vytápění bylo řešeno v budově A kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Kotel je momentálně nefunkční. Záložní variantou vytápění byla akumulační kamna. V budově B se vytápělo lokálně kamny na tuhá paliva. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

V Tučapech se nachází základní občanská vybavenost - škola, školka, obchod, pošta, benzinová pumpa. Veškerou občanskou vybavenost naleznete v Soběslavi, která se nachází 8,5 km od Tučap. Dům se nachází v lokalitě s dobrou dopravní dostupností - Soběslav je cca 8,5 km, po dálnici jste do 25 min v Táboře a do 30 min v Českých Budějovicích.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Výhodné financování vám zajistíme v rámci realitních služeb zdarma.

Pro více informací a případnou prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře zakázky Ing. Andreu Kohoutovou a Matěje Kohouta.

Cena
1 795 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Tučapy
ID
06846
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
109 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
439 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Andrea Kohoutová

Ing. Andrea Kohoutová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tučapech (okr. Tábor).

Podobné nabídky