Prodej bytu 3+1, Liberec, Příkrá, 82 m2

Příkrá, Liberec - Liberec XI-Růžodol I


4 820 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 971 Kč /měs.

(Včetně provize RK a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představujeme vám jedinečnou možnost pořídit si bytovou jednotku určenou k rekonstrukci o dispozici 3+1 a zimní zahradou, o celkové ploše 80,2 m². Dle přiloženého půdorysu jsme navrhli možné řešení změny dispozice, doplněné o vizualizace interiéru a exteriéru po dokončení rekonstrukce.

Byt je umístěn v rodinném domě, který je z větší části podsklepen a nabízí rovinatou zahradu o rozloze 810 m². K bytu bude vyčleněna část zahrady o výměře cca 400 m² k výhradnímu užívání nového majitele, což vám poskytne dostatek soukromí a prostoru pro relaxaci či zahradničení.

V současné době probíhá výběrové řízení na stavební firmu, která bude provádět celkovou rekonstrukci domu a bytů. Nový majitel tak bude mít jedinečnou příležitost ovlivnit celkový vzhled a funkčnost svého nového domova.

Odhadované náklady na rekonstrukci bytu do standardu dle vizualizace činí 1 400 000 Kč. Podíl na nákladech za rekonstrukci střechy, zateplení a společných prostor je 750 000 Kč. Celkové náklady na rekonstrukci této bytové jednotky jsou tedy odhadovány na 2 150 000 Kč. Výsledná hodnota vstupní investice pro tento byt tak bude 6 970 000 Kč v přepočtu 85 000,- Kč/ m² bytové plochy. Za tuto částku získáte kompletně zrekonstruovanou bytovou jednotku s moderními technologiemi v kompletně zrekonstruovaném a zatepleném rodinném domě. Nízké provozní náklady, možnost využívat 400 m² zahrady u domu a vlastní parkování na pozemku pro dvě auta jsou další nezanedbatelné výhody.

Navíc, v blízkosti domu se nachází školka a základní škola, cyklostezka a fotbalový stadion. Žádaná lokalita nabízí velmi dobrou dostupnost do města, což ocení zejména rodiny s dětmi.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a pořiďte si svůj vysněný domov!

Z důvodu, že před zadáním do inzerce nebyl doložen platný průkaz energetické náročnosti PENB, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.

Cena
4 820 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Příkrá, Liberec - Liberec XI-Růžodol I
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
82 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Liberci.

Podobné nabídky