Prodej pozemku pro bydlení, Volenice, 1939 m2 (ID: 1476402)

Volenice


2 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 344 Kč /měs.

(konečná cena včetně právních služeb a provize)


Regionální dodavatelé v Volenicích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Vítejte v jednom z malebných koutů středočeského kraje – ve Volenicích u Březnice! Nabízím vám skvělou příležitost v podobě stavebního pozemku, který se rozkládá na ploše 1939 m2.

Tento jižní rovinatý pozemek nabízí ideální podmínky pro výstavbu vašeho vysněného domova. Je oplocený a zasíťován obecní kanalizací a vodou, elektřinou, což vám usnadní realizaci budoucích stavebních projektů.

Při prohlídce tohoto pozemku okamžitě ucítíte jeho kouzlo. Vzrostlé stromy v podobě ořechu, třešní, jabloní a jehličnatých porostů, dodávají tomuto místu nezaměnitelnou atmosféru. A ne každý pozemek vám uvedené poskytne.

Na pozemku je umístěna stavba s č.p. s napojením na sítě a dispozicí 2+kk. Jedná se o prostou stavbu, která vám již neposlouží ke komfortnímu bydlení, ale určitě ji můžete využít jako domek pro hosty, pro zázemí zahrady, k radosti vašich ratolestí nebo k tomu, co vás zkrátka napadne, třeba jako svoji trucovnu. Na pozemku dále najdete dřevěnou kůlnu a zděnou stavbu pro účel skladu.

Ačkoliv se pozemek nachází na vesnici, veškeré občanské vybavení máte po ruce v nedaleké Březnici a Rožmitálu pod Třemšínem, do nichž se dostanete do 7 minut, nebo v Příbrami, což je jen 20 minut jízdy autem.

Vaše budoucnost začíná právě zde, ve Volenicích u Březnice. 

Zastavitelnost 30 %, zeleň 50 %, výška zástavby pro šikmou střechu 9 m, pro plochou 7 m, max. 2 nadzemní podlaží a podkroví. Zákres pozemku v územním plánu a odkaz na regulační plán najdete na stránce nemovitosti pozemekVolenice.cz 

V případě, že vás nabídka zajímá, můžete mě kdykoliv kontaktovat na tel. 603150646, emailu reality@jindrichkuthan.cz nebo přes poptávkový formulář. Zodpovím vám vaše dotazy a můžeme se domluvit na prohlídce.

Cena
2 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně právních služeb a provize
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Volenice
ID
897608
Plocha nemovitosti
1939 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Volenicích (okr. Příbram).

Podobné nabídky