Prodej rodinného domu, Praha - Vinohrady, Květná, 74 m2

Květná, Praha - Vinohrady, Praha 3


26 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 126 244 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Hledáte unikátní bydlení či sídlo firmy v klidném a kultivovaném prostředí pražských Vinohrad, poskytující opravdové soukromí stranou od ruchu velkoměsta, odkud je přesto všude blízko? Podobná příležitost se naskytne jen málokdy.

V exkluzivním zastoupení majitele nabízím k prodeji čtyřpodlažní řadový rodinný dům v osobním vlastnictví. Dům je v původním, průběžně pečlivě udržovaném stavu, od kolaudace roku 1932 jej vlastnila pouze jedna rodina.

Dům je přístupný ze dvou stran. Vchod ze Šrobárovy ulice je do sníženého přízemí, vchod z Květné ulice je v úrovni přízemí. Ve sníženém přízemí je hala, obytná kuchyň, koupelna, dílna, sklípek pod schodištěm a toaleta. V přízemí jsou dva pokoje, toaleta a komora. V 1. patře jsou dva pokoje, koupelna. V podkroví je jeden obytný pokoj, kuchyňka a velkorysý půdní prostor. Pozemek má celkovou výměru 300m2, z toho zastavěná plocha domu a nádvoří 192m2, z toho dům činí 74 m2. Celková užitná plocha až cca 240 m2, jedná se o dispozici 5+2, plus prostorná půda. Větší část pozemku je orientována na jižní stranu se zahrádkou a garáží, menší pak směrem na sever do velmi tiché slepé uličky.

Jelikož je dům v původním stavu bez podstatných adaptací, umožní novému majiteli zachovat genius loci třicátých let, případně se pustit do kompletní rekonstrukce, či zvolit kompromis. Půdní prostor je dnes zcela nevyužitý, je dvoupodlažní, umožňující vybudovat další cca 2 – 3 místnosti. Reálně tedy dům má 5 podlaží.

Okolí poskytuje kompletní občanskou vybavenost velmi žádané čtvrti Vinohrady a nepřebernou nabídku restaurací, bister a příležitostí k nákupům a setkávání se. Mateřská i základní škola kousek pěšky, spousta hřišť a možností ke sportu.

Vynikající dopravní dostupnost, cca 5 minut pěšky na metro Želivského, stejně tak na tramvaj i autobus. Václavské náměstí 7 minut metrem. Autem jste během několika minut na Pražském okruhu.

Podtrženo a sečteno: výše uvedené informace napoví, fotografie leccos i naznačí, ale osobní dojem je nenahraditelný. Rád se s Vámi setkám, provedu Vás a sdělím více podrobností. Výhledy z okna jsou kouzelné.
Pro přesný termín mě prosím kontaktujte, primárně e-mailem.

Cena
26 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Květná, Praha - Vinohrady, Praha 3
ID
0259-NP01106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
74 m2
Plocha nemovitosti
299 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Petr Šostý

Bc. Petr Šostý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 3.

Podobné nabídky