Prodej rodinného domu, Náměšť na Hané, Biskupství, 71 m2

Biskupství, Náměšť na Hané


2 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 106 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Náměšti na Hané

Popis

Náměšť na Hané je městys ležící v oblasti Hané asi 15 km západně od Olomouce. Žije zde cca 2200 obyvatel. Dominantou Náměště je klasicistní zámek ve francouzském stylu. Stavbu oklopuje pravidelný kruhový park, od něhož se do čtyř světových stran rozbíhají aleje. Ta nejkratší míří na sever, ke kapli Nejsvětější Trojice. Příjemné procházky jsou od amfiteátru Terezským údolím do Laškova. V obci je škola, školka, obchody, restaurace, pošta, pivovar, autobusová i vlaková stanice. V místním amfiteátru se konají různé slavnosti a hudební festivaly.
S výhradním zastoupením nabízíme zděný přízemní řadový rodinný dům, se sedlovou střechou. Dům sestává z jedné bytové jednotky o dispozici 3+1 s kompletním sociálním zařízením. Střecha je sedlová, krytina eternitové šablony. Zdivo je smíšené o tl. 65 cm. Vnější omítka břízolitová, vnitřní omítky jsou vápenné hladké. Okna jsou dřevěná kastlová. Podlahy v obytných místnostech 1.NP jsou parkety, v 2.NP je beton + PVC. Podlahy v pokojích jsou parketové a prkenné, kuchyni a na WC je keramická dlažba. Elektroinstalace je světelná i motorová. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Vytápění domu je ve dvou místnostech plynovými kamny VAF, ve dvou místnostech jsou elektrická akumulační kamna. Na půdu je vstup po dřevěných schodech. Dům je určen k celkové rekonstrukci.
Vstup do domu je dřevěnými vraty do průjezdu. Na dům navazuje uzavřený dvůr, kde jsou zděné kůlny a garáž. Na dvůr navazuje pěkná zahrada, kde jsou ovocné stromy a keře (jabloně, slivoně, rybízy, maliny, atd.).
Dům je napojen na elektřinu 230/400V, plyn a obecní kanalizaci. Voda je z vlastní studny. Vodovod v ulici je zaveden.
Obytná část domu činí 71 m2, komora 7,5 m2 průjezd domu 16 m2. Pod garáží je k dispozici menší sklípek 10 m2.
Celková plocha pozemků 1181 m2.

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Biskupství, Náměšť na Hané
ID
951
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
71 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
194 m2
Podlahová plocha
71 m2
Plocha nemovitosti
1181 m2
Plocha zahrady
987 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. David Foretek

Ing. David Foretek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Náměšti na Hané.

Podobné nabídky