Prodej vily, Milíkov, 254 m2 (ID: 1477437)

Milíkov


8 755 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 724 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Milíkově

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí vilu o celkové rozloze 254 m² a zahradou 1100 m² v krásné a přírodou bohaté obci Milíkov.

Tento dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají útočiště od stresu a shonu městského života. Můžete si zde užívat klid a soukromí, zatímco budete obklopeni nádhernou přírodou. Život v Milíkově vám umožní zhluboka dýchat, relaxovat a znovu objevit kouzlo venkovského bydlení. Představte si rána, kdy se probouzíte s výhledem na hory, dny plné aktivit na čerstvém vzduchu a večery strávené u krbu s rodinou.

Dům se dispozičně skládá z 2 nadzemních pater, suterénu o rozloze 35 m² a garáž pro 1 vozidlo.

Dispozici domu v 1.NP tvoří venkovní prosklené zádveří, které nás vede dále do zádveří, toaleta se sprchovým koutem, kuchyň se zabudovanými spotřebiči, za kuchyní se nachází spíž s americkou lednicí, velká jídelna spojující kuchyň a obývací pokoj s krbem ze kterého je výstup na zasklenou terasu 21 m². Za obývacím pokojem se nachází další prostorný pokoj využívaný jako herna pro děti, nebo potenciálně jako pokoj pro hosty.

Dispozici domu v 2.NP tvoří 4 prostorné ložnice a terasa s výhledem na malebné hory. Možnost instalace druhé kuchyňské linky a tím upravit dům pro dvougenerační bydlení. Na patře je rozpoložena koupelna s rohovou vanou a samostatná toaleta.

Dům je vybaven podlahovým topením. Okna jsou plastová s izolačními dvojskly. Objekt je napojený na veřejnou kanalizaci a vodovod.
Přístup do suterénu, kde je umístěno tepelné čerpadlo, je jen zvenku v zadní části domu.

U domu je také samostatná dvojgaráž o rozměru 37 m² a na pozemku je parkovací stání pro 6 os. aut a dětské hřiště.

Milíkov je klidná obec, která poskytuje potřebnou infrastrukturu pro pohodlný život – najdete zde obchody, školku, školu a další základní služby. Díky své poloze blízko hranic s Polskem a Slovenskem máte snadný přístup k dalším kulturním a přírodním krásám těchto sousedních zemí. V krátké dojezdové vzdálenosti můžete navštívit malebné vesničky, historické památky nebo se vydat na nákupy a kulturní akce do blízkých měst.

Spojení s většími městy je také vynikající. Do Jablunkova, který je vzdálen pouhých 10 minut jízdy, se dostanete snadno autem nebo veřejnou dopravou. Jablunkov nabízí širší škálu služeb, obchodů, restaurací a kulturních akcí. Pro cestování do Prahy můžete využít pravidelné vlakové a autobusové spojení z Jablunkova nebo blízkých měst. Cesta vlakem z Jablunkova do Prahy trvá přibližně 4 hodiny, což zajišťuje pohodlný přístup do hlavního města pro pracovní povinnosti nebo kulturní a společenské události.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Cena
8 755 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Milíkov
ID
MI.5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
254 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1100 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Artur Husak

Artur Husak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Milíkově (okr. Frýdek-Místek).

Podobné nabídky