Prodej bytu 3+kk, Praha - Smíchov, U Blaženky, 135 m2 (ID: 1477449)

U Blaženky, Praha 5 - Smíchov


14 540 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 69 293 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

V případě koupě bytu na investici nabízíme nájemní smlouvu na 7 let s nájmem ve výše 3% p.a. (+ inflační doložka).

Společnost "Protsenko & Co." představuje k prodeji nový byt 3+kk o velikosti 93 m2 se zahradou o velikosti 35 m2 a balkonem o velikosti 7 m2, situovaný ve druhém poschodí moderního bytového domu v krásné přírodě blízko Anděla v Praze 5.

Dispozice bytu tvoří hlavní obytný prostor s přípravou na kuchyňský kout, dva pokoje, předsíň s místem pro vestavěnou šatní skříň, koupelnu s WC a zahradu. Velká okna dodávají prostoru dostatek světla a výhled z nich je okázalý díky jedinečnému pohledu na celé město.

K dokoupení jsou parkovací stání (600.000,-) v podzemních garážích a sklep (120.000,-)

Bytový dům je umístěný v oploceném areálu s 24/7 recepcí, což zaručuje dostatek soukromí pro jeho obyvatele. V areálu si můžete užít procházky v zahradě, letního posezení nebo umytí kola či jiného sportovního vybavení. K dispozici je také dostatek parkovacích míst v podzemních podlažích domu, a pro majitele elektromobilů jsou zde k dispozici dobíjecí stanice.

Tento klidný rezidenční komplex se nachází na okraji lesa a je snadno dostupný jak automobilem, tak i MHD. Autobusová zastávka se nachází přímo u domu a tramvajová zastávka je vzdálena jen 8 minut chůze. Z domu jste tak za pár minut v centru Smíchova.
Pokud hledáte klidné bydlení v přírodě, ale přitom chcete mít všechny vymoženosti a atrakce velkoměsta na dosah, je tento byt přesně pro Vás. Tato rychle se měnící moderní městská čtvrť Vám nabídne vše, co ke svému životu potřebujete. V blízkosti najdete obchody Albert a Lidl, bazény, sportovní centra, multikina, pětihvězdičkové obchodní centrum Nový Smíchov a nepřeberné množství restaurací. V létě můžete vyrazit na Smíchovskou náplavku a užít si kulturní akce, které se zde hojně pořádají.

Tento útulný byt se nachází pouhých pár kroků od lesa, takže můžete vyrazit na procházku nebo si zasportovat, kdykoliv se Vám zachce. Kromě toho se v docházkové vzdálenosti nachází také školka, škola a dětské hřiště. Navíc je centrum města snadno dostupné, takže si můžete užívat všech jeho vymožeností. Vyberte si tento byt a užívejte si klidného bydlení v přírodě s výhodami velkoměsta na dosah.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Cena
14 540 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
U Blaženky, Praha 5 - Smíchov
ID
Č.205
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
135 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Artur Husak

Artur Husak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.

Podobné nabídky