Prodej rodinného domu, Řevnice, Husova, 233 m2 (ID: 1477451)

Husova, Řevnice


16 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 969 Kč /měs.

(Včetně provize a veškerých právních služeb)


Regionální dodavatelé v Řevnicích

Úklidové služby

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji rodinný dům 6+1, o rozloze 233 m², s pozemkem 1.407 m² (zastavěna plocha 101 m²), nacházející se v klidné obci Řevnice, Praha - Západ.

Dům má dva vchody. První vchod je umístěn na západní straně a vedou k němu venkovní schody z ulice Husova. Druhý vchod je přístupný z východní strany a spojuje se s venkovní terasou a zahradou.

První podlaží domu může sloužit jako prostor pro hosty, pracovnu nebo relaxační zónu s nově nainstalovanou infrasaunou. Dispozice tohoto patra zahrnuje zádveří, dva pokoje, šatnu a koupelnu s kompletním vybavením včetně sprchového koutu, vany a WC. Zde se také nachází technická místnost, kde je nový plynový kotel s velkým zásobníkem teplé vody.

Další podlaží, kam se dostaneme po schodišti, představuje hlavní společenskou rodinnou zónu. Zde se nachází předsíň, plně vybavená kuchyně a prostorný obývací pokoj. Mezipatro nabízí druhou koupelnu se sprchou a WC.

Poslední podlaží domu disponuje třemi ložnicemi. Při cestě po schodišti míjíte třetí koupelnu se sprchou a WC. Z jedné ložnice je přístup na půdu, která může být upravena jako užitečný úložný prostor. Každé podlaží nabízí užitnou plochu až 77 m².

Dům prošel celkovou hloubkovou rekonstrukcí v letech 2007 až 2018. Během rekonstrukce byly kompletně vyměněny všechny rozvody (elektřina, voda, topení) a dům byl připojen na městský vodovod a kanalizaci. Dům je zateplen a zrenovován interiér včetně podlah, koupelen, dveří a omítek. Na pozemku se nacházejí ovocné stromy a zatravněná plocha vhodná pro dětské hry.

K dispozici je také garáž, která nyní slouží jako zahradní domek na nářadí.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a veškerých právních služeb
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Husova, Řevnice
ID
RV.1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1407 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Artur Husak

Artur Husak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Řevnicích.

Podobné nabídky