Prodej bytu 2+kk, Praha - Vršovice, Kubánské náměstí, 50 m2 (ID: 1477464)

Kubánské náměstí, Praha 10 - Vršovice


7 165 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 146 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

V případě koupě bytu na investici nabízíme nájemní smlouvu na 7 let s nájmem ve výše 3% p.a. (+ inflační doložka).

Společnost "Protsenko & Co." nabízí k prodeji mimořádný mezonetový byt 2+kk v projektu Moje Kubáň, o rozloze 50 m² ve 3NP. Dům se nachází v samotném centru Vršovic, přímo na Kubánském náměstí.

Výška prvního patra je 4,5 m. Výška druhého patra v bytě je cca 2,2 m.
 
Sklep v hodnotě 160.000,- je vč. uvedené ceny.

Nastěhování je plánováno na Září 2024.

Je možné financování hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi zajistíme.
 
Byt je ve standardu označovaném COMFORT standard, do kterého spadají kvalitní plovoucí podlahy, keramická dlažba, značková sanita, moderní velkoformátové obklady a jiné.
 
Dům je dominantou tohoto místa se zachováním dobových prvků, ale s moderní architekturou. Nachází se v centru Vršovic na Praze 10, pouhých pár metrů od tramvajové a autobusové zastávky Kubánské náměstí. K nejbližší stanici metra Strašnická je to jen 3min. jízdy. Přímo na Kubánském náměstí sídlí Parkovací dům V Olšinách.

Jedinečný dům obložený pískovcovým kamenem v centru Kubánského náměstí byl postaven v šedesátých letech minulého století známým architektem Jiřím Siegelem, který mimo jiné navrhl vilu Karla Gotta ve Strašnicích. ‌Celý dům aktuálně prochází komplexní a náročnou rekonstrukcí, ale přitom zůstává reprezentativní dominantou tohoto místa. Promění se nyní na jedinečné bydlení ve skvělé lokalitě.
 
Okolí domu nabízí široké možnosti a to jak pro relaxaci, tak sportovní vyžití. Nadšené gurmány uspokojí nespočet vybraných kaváren, vináren a stylových restaurací. Samozřejmostí je další občanská vybavenost, školy, školky, emergenci, obchody….aj. Velké obchodní centrum Eden je pouhých 10min. pěšky.

Fotografie jsou pouze ilustrační.

 
V případě spolupráce s naší RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
- konzultační servis
- jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky)
- právnický servis od AK Hafner & Partneři
- servis daňové amortizace
- kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
- stěhování
- technika pro drobné úpravy
- analýzy trhu
 
Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také viedeoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, Face Time, Messenger, Skype aj.

Cena
7 165 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Kubánské náměstí, Praha 10 - Vršovice
ID
308
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Protsenko

Alexandr Protsenko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky