Prodej bytu 2+kk, Praha - Nové Město, Tyršova, 85 m2 (ID: 1477465)

Tyršova, Praha 2 - Nové Město


9 985 900 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 590 Kč /měs.

(neplatíte provizi, provize je hrazena majítelem)


Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji mezonetový byt 2+kk o rozloze 85 m² v 6. a 7.NP moderního projektu Maison 1832 Loft, který byl dokončen v roce 2020 a nachází se na Praze 2 – Vinohrady.

V prvním podlaží bytu najdete předsíň (9,7 m²) a schody. Dispozici v horním patře tvoří: velkoryse pojatý obývací pokoj s kuchyňským koutem (45 m²), šatna (6 m²), WC (3 m²), ložnice (14 m²) a koupelna (3,5 m²)

Jednotka je v nejvyšším standardu, který splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Standard zahrnuje třívrstvé dřevěné podlahy, dlažby a obklady v mramorovém dekoru. Kromě toho, značkovou sanitu od firmy Villeroy & Boch.

Residence Maison 1832 Loft se nachází přímo v historickém centru Prahy v blízkosti stanici metra I.P.Pavlova. Jen pár kroků od domu najdete tramvajovou zastávku Bruselská odkud je výborná dopravní dostupnost kamkoliv – do centra nebo okolí města.

Tato městská čtvrť vám nabídne vše, co ke svému životu potřebujete. Obchody, posilovny, bazén, sportovní centra, multikina, obchodní centra a v neposlední řadě nepřeberné množství restaurací. V blízkostí najdete trhy na Náměstí Míru. Pokud jste milovníkem kultury, určitě se zde nebudete nudit. Sídli zde Divadlo na Vinohradech, Rokoko, ABC, nebo Divadlo Bez Zábradlí. V létě můžete vyrazit na náplavku a užít si kulturní akce, které se zde hojně pořádají.

Jedná se o jednotku, která bezchybně je výborná z hlediska investiční příležitosti z důvodu, že aktuálně naprosto bez problémů bychom dokázaly, aby byt generoval nadstandardní ROI ve výše 4,9%.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Cena
9 985 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
neplatíte provizi, provize je hrazena majítelem
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Tyršova, Praha 2 - Nové Město
ID
ML 612
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anastázie Panfilová

Anastázie Panfilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 2.

Podobné nabídky