Prodej rodinného domu, Šebkovice, 300 m2 (ID: 1477473)

Šebkovice


7 474 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 619 Kč /měs.

(včetně provize a veškerých právních služeb)


Regionální dodavatelé v Šebkovicích

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji prostorný rodinný dům 5+kk o rozloze 300 m² s venkovní terasou a zahradou na pozemku 978 m². Dům se nachází v útulné obci Šebkovice kousek od Třebíče.

K domu patří garáž. Kromě toho své auto bez problému zaparkujete i před domem.

Tento dům vám poskytne nejen maximální komfort, ale také nespočet přidaných hodnot. Kromě toho, že nabízí prvotřídní bydlení, je plný příležitostí pro celoroční rodinné aktivity. V letních měsících se můžete těšit na malebné zahradní prostory s koupacím jezírkem s filtrací přes přírodní biotop. V zimě se toto jezírko může proměnit v kluziště. Na pozemku se navíc nachází útulný zahradní domek, vybavený toaletou, sprchou a technickým zázemím, s přípravou na instalaci sauny.

Prostory domu také potěší svým neobvyklým řešením. Dominantou obývacího pokoje je nádherná pec. Slouží nejen jako elegantní designový prvek, ale také poskytne praktické úspory na vytápění během studených zimních měsíců. Po pouhé hodině topení si budete užívat příjemné teplo po celý den.


Dispozici domu v 1.NP tvoří ložnice (nebo pracovna), velkoryse pojatý obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatná WC a koupelna, prádelna, spíž a letní kuchyň se vstupem na terasu. Dispozici domu v 2.NP tvoří tří prostorné ložnice, samostatná WC, koupelna se sprchovým koutem a úložný prostor.

Budova je kvalitně postavená z cihel Porotherm o tloušťce 45cm a je zateplena 5cm polystyrenem. Střecha je kryta betonovými taškami a má izolaci tvořenou 20cm vatou a 5cm polystyrenem. Okna jsou plastová s dvojitým zasklením.

Obec Šebkovice nabízí klidné prostředí s veškerou občanskou vybaveností. V obci se nachází základní a mateřská škola, což je velkou výhodou pro rodiny s dětmi. Najdete zde také sportovní hřiště, které slouží k volnočasovým aktivitám pro děti i dospělé. K dispozici je místní obchod a česká pošta. Obec pořádá různé kulturní a společenské akce, které posilují komunitní život a tradice.

Obec Šebkovice je ideálním místem pro klidné a pohodové bydlení s výbornou dopravní dostupností. Obec leží pouhých 12 km od města Třebíč, což umožňuje snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti a pracovním příležitostem. Díky dobrému silničnímu spojení je rovněž snadné se dostat do Moravských Budějovic a do Brna. Autobusem jste v Třebíči nebo Moravských Budějovicích do 20 minut. Šebkovice nabízejí klidné venkovské prostředí, přátelskou komunitu a krásnou okolní přírodu a jsou ideálním místem pro rodinný život.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Cena
7 474 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a veškerých právních služeb
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Šebkovice
ID
SBK.1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
978 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anastázie Panfilová

Anastázie Panfilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šebkovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky