Prodej činžovního domu, Nové Město nad Metují, Husovo náměstí, 730 m2 (ID: 1477476)

Husovo náměstí, Nové Město nad Metují


29 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 142 495 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Novém Městu nad Metují

Popis

Dnes společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nenabízí standardní nemovitost, ale umělecké dílo - městský dům v "českém Montepulciano", na Husově náměstí v Novém Městě nad Metují.

Jedná se o objekt, jehož majitele bude naplňovat hrdost, jelikož tato nemovitost nejen jedinečnou investiční příležitostí (ROI od 6% p.a.), ale také unikátní položkou, srovnatelnou s drahým obrazem, která by se stála diamantem v jakékoli "sbírce" nemovitostí

Dům je součásti severní fronty Husova náměstí, tzv. "Vlaštovčí ocásky". Právě tato část náměstí byla po vzoru původního pernštejnského průčelí a štítů rekonstruována v letech 1951 až 1954. Získala tak opět svou renesanční podobu z 30. let 16. století. Zadní severozápadní štít domu s pavlačí a lodžií je otevřen směrem do klidné části zámecké zahrady. Na zadní část objektu v proluce pak navazuje dvorek a objekt garáže, který je přístupný pro automobily ze zadomí.

Nemovitost nabízí kupujícímu velkou škálu možnosti: od rodinného sídla až po velký polyfunkční centrum, který by lakal lidi z celé republiky.

Suterén - díky blízkosti zamku a v rámci skoro žádné konkurencni, velký potencial gastro jednotky s předzahrádkou v ploše náměstí s výhledem na zámek.

Garáž - díky geometrickému tvaru a oddělenému vchodu nabízí se kulturní středisko např. galerie moderního umění, divadlo nebo tzv. art loft.

Patro a půda - v patře, kde se nachází byty, díky neobvyklému architektonickému řešení nabízí se velký potenciál krátkodobého pronájmu na AirBNB, obzvlášť v případě, jestli dolu vznikne gastro-kulturní centrum celorepublikového významu.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Cena
29 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Husovo náměstí, Nové Město nad Metují
ID
NM.1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
730 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Protsenko

Alexandr Protsenko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Novém Městu nad Metují.

Podobné nabídky