Prodej činžovního domu, Praha - Vršovice, Heroldovy sady, 810 m2 (ID: 1477490)

Heroldovy sady, Praha 10 - Vršovice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v exkluzivním zastoupení nabízí k prodeji činžovní dům. Jedinečná příležitost koupě celého domů a jeho součástí v jedné z nejzajímavějších částí Prahy - ve Starých Vršovicích.

Autorem projektu domu byl významný český architekt Osvald Polívka. Představitel pozdní neorenesance a průkopník české secesní architektury, který postavil také Obecní dům, Národní budovu Zemské banky, Palác Generali a Palác České banky.

Dům se skládá z 5 nadzemních podlaží a 1 podzemního podlaží, užitnou plochou je 810 m2. V domě se nachází 11 bytů, část jednotek jsou ve stavu před rekonstrukcí, část jsou v dobrém stavu a aktuálně jsou pronajaté. V podzemním podlaží by se mohly vzniknout kancelářské prostory v industriálním stylu. Půda má velký potenciál pro vytvoření loftového bytu.

Poloha nemovitosti umožňuje nejen vnímat intenzivní atmosféru metropole, klid na místě, kde byste ho nečekali, ale také velmi rychlé spojení s jakoukoliv částí Prahy.

S podrobnějšími informacemi, aktuálními výnosy z nájmů, výkresy či fotografiemi k nabízené nemovitosti Vás rádi osobně seznámíme. 

V případě spolupráci s naši RK vždy dostanete zdarma:
- konzultační servis,
- jazykovou vybavenost (mluvíme česky, anglicky a francouzsky),
- právnický servis,
- servis daňové amortizace.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Heroldovy sady, Praha 10 - Vršovice
ID
A.B.1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
810 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Protsenko

Alexandr Protsenko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Praze 10.

Podobné nabídky