Prodej vily, Roztoky, Nad Vltavou, 232 m2 (ID: 1477499)

Nad Vltavou, Roztoky


24 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 119 095 Kč /měs.

(včetně provize a veškerých právních služeb)


Regionální dodavatelé v Roztokách

Úklidové služby

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v exkluzivním zastoupení majitele nabízí k prodeji vilu 7+kk o rozloze 232 m² stojící na pozemku o rozloze 641 m² v málebném městě Roztoky, které se rozprostírá pouhých 10 km od Prahy.

Venkovní parkovací stání je před domem.

Dispozici domu v 1.NP tvoří vstupní hala, 2 velké ložnice, koupelna se sprchovým koutem, jídelna s kuchyňským koutem a velkoryse pojatý obývací pokoj se vstupem do zahrady.

Dispozici domu v 2.NP tvoří chodba, koupelna se sprchovým koutem a vanou, 3 velké ložnice a terasa.

Dům se nachází v malebném městě Roztoky, které v posledních letech zaznamenalo ohromující příliv nových obyvatel díky rozsáhlému rozvoji bytové výstavby. Roztoky, ležící v těsné blízkosti Prahy, nabízí nejen klidné a příjemné prostředí, ale také širokou škálu občanské vybavenosti. Toto město se může pochlubit vynikajícími školami, zdravotnickými zařízeními, pestrou nabídkou obchodů a restaurací a bohatými kulturními a sportovními aktivitami.
 
Bydlení v Roztokách představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají ideální kombinaci komfortu a kvality života. Navíc, díky své strategické poloze a vynikající dopravní dostupnosti do centra Prahy (10 minut autem nebo MHD do Dejvic), poskytuji Roztoky výhody urbanistického života spojené s příjemným venkovským prostředím.
 
Přijďte a objevte vše, co tento dům nabízí - kvalitu, pohodlí a estetiku. Staňte se součástí této výjimečné nabídky a pořiďte si svůj vysněný domov, který vám poskytne luxusní bydlení v souladu s moderním životním stylem.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu
 
Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Cena
24 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a veškerých právních služeb
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Nad Vltavou, Roztoky
ID
RZ.VL.B
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
232 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
641 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anastázie Panfilová

Anastázie Panfilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Roztokách (okr. Praha-západ).

Podobné nabídky