Prodej rodinného domu, Montreux, Švýcarsko, 290 m2 (ID: 1477506)

Montreux, Švýcarsko


Cena na vyžádání

(Cena včetně všeho je 4.089.000 CHF)


Regionální dodavatelé

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji moderní vilu 5+kk o rozloze 290 m² s útulnou zahradou 589 m². Dům se skládá ze dvou NP a nachází se na břehu Ženevského jezera ve městě Montreux, Švýcarsko.

Dispozici domu v 1.NP tvoří velkoryse pojatý obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem z mramoru Rosso Lavante , s krbem, koupelna, relaxační místnost s knihovnou a klavírem, technická místnost, a pokoj.

Dispozici domu ve 2.NP tvoří tři velké ložnice, z toho master suite má výstup na terasu a vlastní mramorovou koupelnu. Ve 2.NP také najdete dvě šatny, koupelnu se sprchovým koutem a koupelnu.

Kolaudace proběhla v roce 2023. Vznik domu je dílem majitele, který působí v oboru stavebnictví a tato rezidence byla koncipována pro vlastní užívání, proto se může pyšnit nekompromisním smyslem pro kvalitu. Při budování tohoto domu byl pan majitel výrazně inspirován tvorbou malíře Charlie Ingemar Hardinga,jehož obrazy můžeme najít v obývacím pokoji. Majitel uspěl zachytit upřímné, tiché okamžiky, a tak všichni, kteří vstoupí, jsou okamžitě vštípení pocitem klidu.

Použité stavební materiály zaručují vynikající tepelnou izolaci, díky tomu dosahuje dům energetické třídy C. Luxusní standard dále zahrnuje podlahové topení, eurookna, bezpečnostní kamerový systém a přípravu na klimatizaci. Tyto prvky nejen přidávají domu šarm a eleganci, ale také zajišťují vynikající odolnost a dlouhou životnost.

Třešničkou na dortu však nádherný výhled na Ženevské jezero a Alpy.

Neváhejte nás kontaktovat ohledně Vašich přání. Máme k dispozici stovky nemovitostí ve Švýcarsku a Francii a jsme připraveni být Vaší oporou při hledání toho správného objektu.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Cena včetně všeho je 4.089.000 CHF
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Montreux, Švýcarsko
ID
CHF.1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
290 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
589 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Protsenko

Alexandr Protsenko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky