Prodej rodinného domu, Třebotov, V Zálesí, 208 m2

V Zálesí, Třebotov


19 940 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 95 028 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Třebotově

Úklidové služby

Popis

Vila v Třebotově u Prahy. Klidné bydlení v komfortní zóně.

Nabízím k prodeji dvoupodlažní (115 m2 a 93 m2) vilu v Třebotově s dispozicí 5+1 (jídelna s kuchyní) a dvěma koupelnami. Orientace: vstup do domu z východu, zastřešená terasa na západ. Celková plocha pozemku je 1088 m2. Dům je součástí nově vystavěné obytné části obce V Zálesí (25 vil). Kolaudace v roce 2000. Dům postaven ve vysokém standardu. Dílčí rekonstrukce v roce 2011 a v roce 2020. Dům je obývaný jednou rodinou po celou svoji historii, nikdy nebyl v pronájmu. Nemovitost je bez břemen a bez většiny přírodních rizik.

Procházka nemovitostí:
Uliční šíře je nadstandardních 24 m. Vpravo je vjezd k zastřešenému parkování pro dvě auta. Jedno další parkovací stání je otevřené. Projdete okrasnou zahradou kolem přední terasy a vejdete do vchodové haly. Z ní je vpravo vstup do hostinského pokoje. Vedle je nově zrekonstruovaná koupelna se sprchou a samostatné WC. Přilehlou technickou místností se dá projít do krytého zastřešeného stání a ke dvěma kůlnám a dřevníku. Ze vstupní haly vejdete do jídelny, která sousedí s kuchyní z jedné strany a s obývacím pokojem z druhé strany. Obývák je členitý s francouzským oknem na jedné straně a s krbem na straně druhé. Z haly v patře jsou vchody do rozlehlé rodičovské ložnice, do koupelny s vanou a sprchou a dvěma umývadly. Ke sprše přiléhá samostatné WC. Z haly dále vedou dveře do pokoje dětského a do dalšího pokoje, který je využíván jako šatna. Na patře je také balkón. Na terasy v přízemí je přístup vždy trojdílnými francouzskými dveřmi z obýváku (přední terasa) a z jídelny (zastřešená terasa do zadní části zahrady). V zahradě je 18 okrasných, ale většinou ovocných stromů (jablka, švestky, meruňky, třešně) a spousta vzrostlých okrasných keřů a květinových záhonů.

Stavba
Zdivo z porothermových tvárnic, střecha z betonových tašek. Keramická dlažba s podlahovým vytápěním a dřevěná plovoucí podlaha. Krbová kamna.
Všechny veřejné inženýrské sítě – voda, elektřina, kanalizace, plyn (kotel Vailant). Nádrže na dešťovku. Technický stav budovy je dobrý.
Průměrné měsíční náklady na chod domu jsou 12.000 Kč.

Informace o obci
Oblast patří do Chráněné krajinné oblasti Český kras. Na procházkách lesem objevíte také louky, rybníky, vyhlídky do údolí Berounky. V parku objevíte starý židovský hřbitov, v centru stoji středověká tvrz. V obci je škola, školka, pošta, dva obchody, kostel, restaurace, fotbalové hřiště, tenisové kurty. Ostatní služby a obchody jsou v nedalekém Radotíně. Činorodá obec má vlastní obecní úřad. Pravidelně se zde pořádá jarní masopust, Svatomartinská pouť, adventní koncerty. Třebotov na podzim žije charitativním přespolním Během Třebotovem.
Spojení do Prahy a okolí
MHD do Radotína 15 min, dále vlakem na zastávky Praha Smíchov (10 min), Praha Hlavní nádraží (18 min). Autem do Radotína je to 8 minut, na nádraží OC Nový Smíchov 15 minut. Makro 12 minut. 10 km ke Karlštejnu, 8 km k lomu Velká Amerika.

Cena
19 940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
V Zálesí, Třebotov
ID
01379
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
232 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
208 m2
Plocha nemovitosti
1088 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michael Suchý

Michael Suchý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třebotově.

Podobné nabídky