Prodej bytu 2+kk, Praha - Vršovice, Přípotoční, 53 m2 (ID: 1477731)

Přípotoční, Praha, Vršovice


5 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 640 Kč /měs.

(včetně DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout prostorný byt 2+0 (příprava na kuchyňskou linku v chodbě) o velikosti 53,2 m2 nacházející se ve stále oblíbenější lokalitě pražských Vršovic. Bytová jednotka je součástí pěti podlažního bytového domu na rohu ulic Přípotoční a Na Louži. Nabízí výhled od zeleně, která je součástí nově zrekonstruovaného a oploceného dětského hřiště.

Byt disponuje prostornou vstupní halou s dostatkem místa na úložné prostory a malou kuchyň, obývacím pokojem, ve kterém má své místo i malý jídelní stůl. Z nadstandardně veliké ložnice se pak vstupuje přímo do koupelny. Toaleta je umístěna samostatně.

Byt je nabízen v dobrém stavu, ale budoucí majitelé si ho mohu přizpůsobit svému vkusu a představám. Ostatně velikost ložnice si o to přímo říká.

Okna bytu směřují na jih.

K bytové jednotce je k dispozici sklepní kóje do výlučného užívání s dalším úložným prostorem.

Z tramvajové zastávky, která je vzdálená jen 200 metrů od domu, se pohodlně dostanete do nejrůznějších koutů města. Zastávka autobusu je stejně daleko a do centra metropole se tak kdykoliv můžete vydat bez nutnosti cestovat autem. A kdyby to bylo potřeba, tak vozem jste v centru Prahy za pár minut a velmi rychlé je i napojení na Jižní spojku a dálnici D1.

Vršovice jsou charakteristické svou architekturou, která zahrnuje jak historické budovy, tak moderní bytové komplexy. Tato čtvrť v posledních letech prošla výraznou revitalizací, což přispělo k nárůstu její oblíbenosti mezi mladými lidmi, rodinami a těmi, kteří preferují aktivní styl života.

S případným financováním nákupu bytu Vám rádi a bezplatně pomůžeme prostřednictvím našich specialistů na otázky financování koupě nemovitosti. Součástí naší nabídky je také pomoc s dokončením bytu za účasti odborníků na interiérový design.

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Přípotoční, Praha, Vršovice
ID
PRI17_A1.4
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
53 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
53 kWh/m2 za rok
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

City Home obchodní team

City Home obchodní team

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky