Prodej vily, Baan Lamai (บ้านละไม), Thajsko, 180 m2

Baan Lamai (บ้านละไม), Thajsko


4 355 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

MODERNÍ A KVALITNÍ VILY JEN 250 METRŮ OD MALEBNÉ PLÁŽE LIPA NOI
Pozemky:
Šest exkluzivních parcel, pečlivě vybraných pro jejich výhodnou polohu na Koh Samui, představuje ideální základnu pro vaši vysněnou vilu. Nabízejí vám tak jedinečnou příležitost stát se majitelem kousku tohoto tropického ráje. Velikosti pozemků se pohybují od štědrých 301 m² až po velkorysých 424 m², čímž zajišťují dostatek prostoru pro vaši vilu a rozlehlou zahradu dle vašich představ. Můžete si tak zvolit tu správnou parcelu, která bude dokonale ladit s vaším životním stylem. Ceny parcel se pohybují od 6,9 do 7,8 milionů Bahtů, což představuje atraktivní investiční příležitost v tropickém ráji.Jednotlivé parcely:
Parcela č. 1 má rozlohu 394 m² a cenu 7,6 milionu Bahtů.
Parcela č. 2 má rozlohu 380 m² a cenu 7,3 milionu Bahtů.
Parcela č. 3 má rozlohu 424 m² a cenu 7,8 milionu Bahtů.
Parcela č. 4 má rozlohu 354 m² a cenu 7,2 milionu Bahtů.
Parcela č. 5 má rozlohu 308 m² a cenu 6,9 milionu Bahtů.
Parcela č. 6 má rozlohu 301 m² a cenu 7,1 milionu Bahtů.
Každá vila se pyšní prostornou plochou 180 m² a disponuje 3 ložnicemi a 3 koupelnami, čímž zaručuje komfortní ubytování pro celou rodinu.Bazén 6x3m2.
Vysoce kvalitní materiály a promyšlený design zaručují luxusní a elegantní prostředí, které uspokojí i ty nejnáročnější klienty.
Možnost personalizace vám umožňuje vnést do vily svůj vlastní styl a vytvořit si tak jedinečný domov snů, který bude odrazem vaší osobnosti.
Soukromý bazén a parkovací místo dotváří komfortní a bezstarostný životní styl, který si budete moci naplno užívat.

Cena
4 355 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Baan Lamai (บ้านละไม), Thajsko
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
287 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Gažo

Michal Gažo

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky