Pronájem bytu 2+kk, Praha - Strašnice, Na hroudě, 51 m2 (ID: 1477997)

Na hroudě, Praha - Praha 10


18 800 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt o dispozici 2+kk (51 m²) ve 2. patře činžovního domu v ulici Na Hroudě, který je rezidenčním projektem nájemního bydlení v Praze 10 Strašnicích. Celý dům prošel v r. 2021 kompletní rekonstrukcí jak bytů, tak společných prostor vč. zahrady. Při vstupu do bytu najdete kuchyňskou linku plně vybavenou spotřebiči a led osvětlením (k dispozici je integrovaná myčka, varná deska, digestoř, el. trouba, mikrovlnná trouba, lednice, mrazák). Ve velkém pokoji (21,5 m²), který je orientován na jih, můžete mít pohodlně obývací část i jídelnu, záleží jen na vás, jak si jej uspořádáte. Na okně jsou kolejnice se záclonami a závěsy. V ložnici (16,1 m²) s velkým oknem a výhledem do zahrady klidného vnitrobloku je k dispozici velká vestavná skříň pro uložení oblečení a vybavení. Součástí místnosti je výklenek s malým oknem, který můžete využít jako pracovní kout, relaxační koutek nebo jako další úložný prostor. Ložnice je orientovaná na sever. Koupelna se sprchovým koutem nabízí koupelnové skříňky, zrcadlo s osvětlením a pračku, wc je umístěno v samostatné místnosti. Nábytek a dekorace na fotografiích nejsou součástí pronájmu. Do bytu jsou přivedeny rozvody pro internet od společnosti CETIN, které nabízí připojení od všech operátorů.
Velkou výhodou je, že dům má ve vnitrobloku společnou zahradu s altánem a využitím pro posezení, grilování, home office pod širým nebem, pěstování bylinek či k relaxaci. V suterénu domu je umístěna společná sklepní jednotka pro uložení kol nebo sportovního vybavení. Pro pocit bezpečí jsou dům i zahrada monitorovány kamerovým systémem.
Další výhodou je poloha domu. Stanice metra A (zelená) Strašnická je vzdálena pouhých 5 minut chůze. Odtud můžete být za 12 minut na Václavském náměstí. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost, obchody, služby, kavárny a restaurace. Majitel požaduje 1, maximálně 2 dospělé osoby (pár) z EU, nekuřáky, bez domácích mazlíčků a bez záznamů v registrech (tzn. bez exekuce), kterým nevadí chůze po schodech do 2. patra. Byt není vhodný pro sdílené bydlení. Nájemné činí 18.800 Kč, fixní poplatky za služby činí 1.600 Kč/2 osoby, energie se převádějí na nájemce. Kauce a provize jsou ve výši jednoho nájmu (bez poplatků). Byt je k dispozici od srpna 2024, ale ráda vás uvítám na prohlídce už nyní. V bytě v současné době bydlí stávající nájemce, a proto prohlídky probíhají s respektem k jeho soukromí a volnému času.

Cena
18 800 Kč /za měsíc
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Na hroudě, Praha - Praha 10
ID
897688
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Ivana Langová, MBA

Mgr. Ivana Langová, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky