Pronájem rodinného domu, Praha - Písnice, Ke kašně, 178 m2

Ke kašně, Praha 4, Písnice


58 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3.000,-Kč + převod elektřiny na nájemce. / Neplatíte provizi RK)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Pronájem luxusní novostavby dvoupodlažní řadové rodinné vily o dispozici 5+kk s terasami, která je součástí projektu 9 nízkoenergetických vil v lukrativní části Prahy 4 - Písnice. Jedná se o výjimečný rezidenční projekt s vlastní komunikací, oplocením a množstvím zeleně.

Jedná se o dvoupodlažní vilu s dispozicí 5+kk a rozlohou 178 m², situovanou na pozemku o velikosti 759,5 m². Vila má zahradu o rozloze 646 m² a nachází se v krajní části projektu, což zajišťuje maximální soukromí.

Přízemí domu dominuje prostorný obývací pokoj, nadstandardně prosvětlený velkoplošným posuvným oknem, na nějž navazuje jídelna a kuchyně, která bude vybavena kuchyňskou linkou vč. vestavěných spotřebičů. Z obývacího pokoje můžete přímo vstoupit na krytou terasu a dále na zahradu. Dále se v přízemí nachází koupelna s WC a sprchovým koutem. Ve 2NP jsou 4 prostorné ložnice, šatna a velkorysá koupelna s vanou a dalším WC.
Aktuálně se dokončují interiéry domu. Dům bude vybaven kuchyňskou linkou, osvětlením a vybavení do koupelen, dále nebude vybaven nábytkem.
V domě byly použity nejmodernější technologie, které Vám výrazně ušetří náklady na provoz domu, jako je rekuperace vzduchu, tepelné čerpadlo, podlahové vytápění v celém domě a v neposlední řadě, kvalitní obvodové zdivo s nadstandardním zateplením. V domě je také příprava na klimatizaci, venkovní žaluzie, fotovoltaické panely a bateriové úložiště.

Projekt je naprosto ideální pro rodiny s dětmi.

Lokalita je zcela klidnou částí Prahy, kde se snoubí výhody rodinného bydlení na přechodu mezi městským a venkovským charakterem zástavby se zachováním všech výhod života v hlavním městě. V Písnici a v docházkové vzdálenosti od domů jsou dostupné veškeré služby - zdravotní středisko, obchody, školy, školky (jedna ze školek je přímo v ul. Ke Kašně), restaurace, kulturní a sportovní zařízení. Milovníci přírody mohou využít jen 10min. chůze vzdálenou Modřanskou rokli, kde se nachází několik cyklostezek, fotbalové a basketbalové hřiště. Nebo se můžete společně s dětmi vydat po naučné stezce kolem mnoha dětských hřišť až k rybníku Na mýtě. Cestou můžete pozorovat ryby v potoce nebo třeba jestřáby a sovu pálenou. 5 min. chůze se nachází autobusová zastávka Ke Březině pro linku č. 113 a 333, nebo o kousek dál autobusová zastávka U Studánky pro linku č. 197 - cesta autobusem do stanice METRA C – Chodov trvá jen 9 min.

K dispozici od 1.9.2024. Neplatíte provizi RK, tu hradí pronajímatel.

Cena
58 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3.000,-Kč + převod elektřiny na nájemce. / Neplatíte provizi RK
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Ke kašně, Praha 4, Písnice
ID
N04188
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
178 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
115 m2
Plocha nemovitosti
760 m2
Plocha zahrady
645 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Hrnčíř

Jan Hrnčíř

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 4.

Podobné nabídky