Prodej rodinného domu, Kovanice, 150 m2

Kovanice


10 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 946 Kč /měs.

(Cena včetně provize RK, úschovy fin. prostředků a služeb)


Regionální dodavatelé v Kovanicích

Úklidové služby

Popis

Pokud hledáte moderní dům se zahradou na krásném místě s minimem sousedů, právě jste ho našli. Tento sen každé mladé rodiny nabízíme na okraji obce Kovanice mezi Poděbrady a Nymburkem, což znamená perfektní dostupnost, vše v dosahu a možnost dojíždět za prací do Prahy.

Dům je z roku 2009 a je dispozičně řešen jako 4+kk s venkovní terasou. Obytná plocha je cca 150 m2. Největší devizou každého domu je místo a pozemek. V tomto případě je o výměře 703 m2 a je na unikátním místě v sousedství cyklostezky s tím, že máte bezprostředně pouze jednoho souseda. Příjezd je samozřejmě po asfaltové obecní cestě. Dům je kompletně napojen na inženýrské sítě + má vlastní zlegalizovanou studnu. Topení je ústřední plynové.

Dispozice přízemí: Vstupní chodba, technická místnost s kotlem a vstupem na zahradu, samostatné wc, spodní koupelna, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem o velikosti 34 m2 (kuchyňská linka nově modernizovaná v ceně prodeje). Z obývacího pokoje vstup na zastřešenou terasu s jihozápadní orientací.
Patro: Tři samostatné neprůchozí pokoje + hlavní koupelna.

K příslušenství zahrady patří dva zahradní domky a dvě parkovací místa. Dům je ihned k dispozici a je v perfektním stavu bez dalších nutných investic. Pro kompletní informace a možnost prohlídky neváhejte kontaktovat pana Kubeše, který dům osobně prověřil. Na štítku energetické náročnosti se pracuje a bude dodán později, proto uvádím zatím třídu G.

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK, úschovy fin. prostředků a služeb
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Kovanice
ID
N05809
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
703 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Patrik Kubeš

Patrik Kubeš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kovanicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky