Pronájem kanceláře, Praha - Libeň, Podvinný mlýn, 84 m2 (ID: 1478467)

Podvinný mlýn, Praha 9 - Libeň


31 080 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Pronájem reprezentativních kanceláří v HAMILTON HOUSE

Nabízíme k pronájmu moderní kancelářské prostory o celkové rozloze 84,27 m², umístěné ve druhém patře prestižního administrativního a obchodního komplexu HAMILTON HOUSE. Tento komplex se nachází na Sokolovské třídě, v blízkosti křižovatky Balabenka, na pomezí Libně a Vysočan. Díky své strategické poloze na jedné z hlavních pražských tříd je ideální pro firmy hledající vysokou viditelnost a snadnou dostupnost pro své klienty.

Dispozice kanceláří: Kancelářské prostory se skládají ze dvou samostatných místností, které lze v případě potřeby propojit. První místnost má rozlohu 17,80 m² a druhá místnost 66,47 m². Obě místnosti mají vlastní vstup, což zajišťuje flexibilitu a pohodlí pro různé typy podnikání.

Vybavení a služby:

Společná, plně vybavená kuchyně
Sprcha a samostatné toalety pro muže i ženy
Nonstop ostraha a kamerový systém
Centrální vytápění a chlazení
Počítačové a telefonní sítě
Možnost příjezdu pro nákladní automobily
Možnost pronájmu garážového stání

Tento prostor je ideální pro firmy, které hledají reprezentativní a dobře vybavené kanceláře v dynamické lokalitě. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena pronájmu:

Měsíční nájem: 60,- Kč / m2 + DPH
Měsíční fixní poplatky za služby a energie: 310,- Kč / m2 + DPH
Nájemce má možnost upravit prostory dle svých potřeb po dohodě s pronajímatelem.
Provize RK

Prostory jsou k dispozici ihned, doba pronájmu je flexibilní. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce dle svých kritérií.

Cena
31 080 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Podvinný mlýn, Praha 9 - Libeň
ID
0325-NP00027
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!