Prodej rodinného domu, Osek nad Bečvou, 120 m2 (ID: 1478504)

Osek nad Bečvou


3 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 157 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Oseku nad Bečvou

Popis

Realitní kancelář Chytil & Kuča reality Vám v zastoupení majitele nabízí k prodeji rodinný dům o zastavěné ploše 192 m2, včetně pozemků o celkové výměře 1.045 m2 v Oseku nad Bečvou. Jedná se o smíšenou stavbu, která je aktuálně dispozičně řešena jako 3+1. Dům disponuje velkou vstupní chodbou se vstupy do jednotlivých pokojů a taktéž je průchozí až do dvorního traktu domu. Při vstupu do domu je k dispozici velký obytný pokoj ( obývací pokoj ) s krbovými kamny, který je aktuálně v rekonstrukci. Dále pak koupelna s rohovou vanou, WC a taktéž prostorem pro pračku. Z koupelny je vstup do sklepních prostor - dům je částečně podsklepen. Světlá kuchyně s výhledem do zahrady je vybavena kuchyňskou linkou, myčkou a sporákem a skýtá dostatek prostoru pro jídelní část. Z kuchyně navazuje vstup do dvou obytných pokojů, kde jsou okna orientovány do uliční části. Celé 1. NP prošlo před cca 10 lety rekonstrukcí, která zahrnovala - nové rozvody vody, elektřiny a topení. Dále pak výměnu okenních prvků za nové plastové vč. žaluzií, rekonstrukci koupelny, nové omítky, nové interiérové dveře a podlahové krytiny. Proběhla i výměna střešní krytiny do dvorní části. 2. NP a podkroví domu je v původním stavu a aktuálně nevyužíváno. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodu. Topení a ohřev vody je řešeno krbovými kamny, které je napojeno na otopná tělesa v domě. Možnost využívat i variantu el. bojleru, popř. plynového kotle, který je aktuálně odpojen ( nutná revize při napojení ). K domu náleží pozemek za domem s dostatkem soukromí a prostoru pro realizaci zahrady dle svých představ. Součástí prodeje je taktéž travnatý pozemek před domem. Velkou výhodou domu jsou průjezdná vrata z uliční části do dvora a taktéž dostatek parkovacího prostoru přímo před domem. Dům je možné ihned využívat bez dalších nutných investic popř. nemovitost zvelebovat dle svých představ a zároveň i bydlet.
Obec Osek nad Bečvou leží 11 km od města Přerova a 6 km od Lipníku nad Bečvou. Veškerá občanská vybavenost na dosah - školka, škola, sportoviště, potraviny, zastávka autobusu přímo před domem, knihovna, pošta, vyhlášená restaurace Osečanka a taktéž nedaleké přírodní štěrkové koupaliště Jadran vč. cyklostezek. Ideální bydlení pro rodiny s dětmi.
V případě financování nemovitosti v rámci hypotečního úvěru preferujeme financování tohoto úvěru přes našeho hypotečního partnera. Pro více informací a pro případnou prohlídku neváhejte kontaktovat makléře.

Cena
3 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Osek nad Bečvou
ID
0441
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1045 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Daniela Slavíková DiS.

Daniela Slavíková DiS.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Oseku nad Bečvou.

Podobné nabídky