Prodej rodinného domu, Dolní Podluží, 501 m2

Dolní Podluží


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dolním Podluží

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Představujeme vám samostatně stojící dům v atraktivní části Dolního Podluží, nacházející se na rozlehlých pozemcích o celkové výměře 4391 m². Tento dvoupodlažní objekt s půdou, částečným podsklepením a garáží je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, což jej činí ideální volbou jak pro vlastní bydlení, tak pro investiční pronájem.

Popis nemovitosti:

• První nadzemní podlaží: Bytová jednotka 2+1, která je v původním stavu a nabízí prostor pro kreativní úpravy dle vašich představ.
• Druhé nadzemní podlaží: Bytová jednotka 3+1 s terasou, která poskytuje nádherný výhled na okolní krajinu.
• Celková užitná plocha: Impozantních 501 m², což zajišťuje dostatek prostoru pro různé využití včetně možností rozšíření a modernizace.
• Technický stav: Dům je hodnocen jako stavebně dobrý, což znamená, že základní konstrukce je v pořádku a poskytuje solidní základ pro případné úpravy.


Vybavení a infrastruktura:

• Vytápění: Dům je vybaven plynovým kotlem, který zajišťuje účinné vytápění všech bytových jednotek, což je ekonomické a komfortní řešení.
• Voda: Nemovitost je připojena na vodovodní řad, což zajišťuje stálý přísun kvalitní pitné vody.
• Odpad: Odpadní voda je svedena do tříkomorového septiku, což je efektivní a ekologické řešení.
• Pozemek za stodolou: Součástí nemovitosti je také prostorný pozemek o rozloze cca 2000 m², ideální pro zahradu, sad nebo další výstavbu.
• Stodola a zázemí pro hospodářská zvířata: Zastavěná plocha 261 m², poskytuje široké možnosti pro využití v zemědělství nebo jako skladovací prostory. Tento prostor nabízí potenciál pro další rozvoj, včetně možnosti výstavby několika rodinných domů.

Poloha

Nemovitost se nachází v klidné části Dolního Podluží, která nabízí příjemné a klidné prostředí pro bydlení. Tato lokalita je zároveň dobře dostupná a má výborné spojení s okolními obcemi a městy, což je ideální jak pro každodenní dojíždění, tak pro volnočasové aktivity.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 7. 2024
Adresa
Dolní Podluží
ID
0729
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
501 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4390 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Petrželka

Martin Petrželka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Podluží.

Podobné nabídky