Pronájem rodinného domu, Káraný, Výhledová, 241 m2

Výhledová, Káraný


55 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena bez energií.)


Regionální dodavatelé v Káraném

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velmi krásného domu v žádané lokalitě u soutoku řek Labe a Jizery. Jedná se o architektonicky zajímavý samostatně stojící dvoupodlažní dům ve velmi klidné části obce a ve slepé ulici v Káraném u Brandýsa nad Labem. Vzdálenost od dálnice směr Praha, Mladá Boleslav 5 km. Dispozičně jde o o dispozici 7+kk, užitná plocha domu činí 241 m² a leží na pozemku s výměrou 2102 m² . Na pozemku je vlastní studna. řešený je následovně: V 1.NP se nachází vstupní hala, šatna, WC, technická místnost,garáž,pokoj pro hosty s koupelnou a vlastním vstupem na terasu,dále obývací pokoj ve kterém je možnost plynového krbu, jídelna s kuchyňským koutem vstupem na terasu. V 2.NP se nachází velká ložnice s šatnou a prostornou koupelnou se sprchovým koutem a vanou,WC a s možností sauny, pracovna, dva pokoje, koupelna s vanou a WC. Součástí domu jsou dvě prostorné půdy. Druhá terasa s krásným výhledem na střeše domu. V celém domě jsou venkovní žaluzie. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel.
Parkování v garáži či na zpevněných místech pozemku stání pro dvě auta. V obci se nachází v docházkové vzdálenosti mateřská školka, pošta, obchod, hospoda, zastávka autobusu. Oblast je známá jako rekreační, ideální na procházky, cyklistiku,běhání,sportovní rybaření. Dům byl zkolaudován v roce 2013 a prošel kompletní rekonstrukce 2019 novým majitelem.
Dům se pronajímá bez vybavení. Je zde pouze kuchyň a šatna. Možnost nastěhování ihned. Kauce jsou 2 nájmy. Provize 1 měsíční nájemné. Pro více informací kontaktujte makléře. Ev. číslo: 639981.

Cena
55 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena bez energií.
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Výhledová, Káraný
ID
640595
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
241 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
172 m2
Podlahová plocha
241 m2
Plocha nemovitosti
2102 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
518 kWh/m2 za rok
Garáž
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Bureš

Martin Bureš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Káraném.

Podobné nabídky