Prodej rodinného domu, Jesenice, 300 m2

Jesenice


5 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 211 Kč /měs.

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Jesenici

Popis

Hledáte prostorný dům s velkou zahradou v klidné lokalitě a s možností rekonstrukce dle vlastních představ? Pak pro vás máme ideální nabídku!

Tento rodinný dům o rozloze bez mála 300m2 nacházející se v klidném centru Jesenice nedaleko od Rakovníka, je skvělou příležitostí jak pro vlastní bydlení, tak i pro investici. Dům je ve stavu určeném k rekonstrukci, která však již započala a současní majitelé dávají každým dnem dům dokupy a jeho hodnota stále roste.

V prvním patře o rozloze 170 m2 se nachází dvě bytové jednotky, z nichž jedna rekonstrukcí již prošla a je připravena k bydlení. Druhá je ve stavu před dokončením rekonstrukce. Původní dřevěné podlahy v domě byly zrenovovány, zatepleny a dodávají tak interiéru jedinečný charakter.
Přízemí domu o rozloze 127m2 je připraveno ke kompletní rekonstrukci, čímž se vám otevírá jedinečná možnost upravit si ho dle vlastních představ a potřeb. Lze zde také vytvořit další dvě bytové jednotky.

Dům disponuje táké prostornou půdou o rozloze 213m2, na které lze díky nově zavedeným stoupačkám vytvořit například další bytové jednotky. Jednotlivá patra a byty jsou chytře rozdělena tak, aby zajišťovala maximální klid a soukromí.

Dům je napojen na veřejný vodovod a má také vlastní studnu, primárně pro údržbu zahrady. Elektřina je nově zavedena v mědi. Nová plastová okna zajišťují dobrou izolaci a úsporu energie. Na 1 471m2 veliké zahradě naleznete, jezírko, ohniště a prosklený altánek, který je perfektním místem pro odpočinek a relaxaci, nebo volnočasové aktivity s rodinou či přáteli.

Město Jesenice leží na strategickém křížení hlavních tras z Prahy do Karlových Varů a ze Žatce do Plzně. V roce 2025 bude do provozu uvedena také dálnice D6 od Krušovic do sjezdu do Jesenice, která již nyní vede od Krušovic až do Hořesedel, a výrazně tak zkrátí dojezdovou dobu do Prahy. Nemovitost se nachází v klidné, ale zároveň centrální části Jesenice, díky které je zajištěna snadná dostupnost k veškeré občanské vybavenosti.

Ve městě naleznete vše, co k životu potřebujete. Je zde obecní úřad, mateřská, základní a střední škola, pošta, kulturní dům, autobusové a vlakové spojení, obchody s potravinami a stavebninami, prodejna Mountfield, čerpací stanice MOL, policejní oddělení, kadeřnictví, lékař a kavárny. Okolí města nabízí rozmanitý výběr cyklostezek, rybníků a krásnou přírodu s lesy.

Pokud máte zájem o prohlídku, nebo se chcete dozvědět více informací, neváhejte mě kontaktovat.

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Jesenice
ID
01540
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
300 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1471 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
560 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod, Studna
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Caha

Jan Caha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Rakovník).

Podobné nabídky