Prodej vily, Torrevieja, Španělsko, 89 m2

Torrevieja, Španělsko


8 364 233 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Vila na prodej ve vyhledávané rezidenční čtvrti San Luis, Torrevieja.

Villa Las Palmeras má ideální polohu v docházkové vzdálenosti k mnoha službám a vybavení, jako jsou obchody, bary, restaurace, velký supermarket (Mercadona) a autobusová zastávka.

Venkovní prostor nabízí celou řadu prostor k relaxaci, včetně zahrady, vyvýšených slunečních teras a venkovního baru s nově instalovanými pergolami. K dispozici je také dostatek prostoru pro opalování.

Součástí vybavení je nadprůměrný bazén a několik skladovacích místností. Dřevěná chatka s elektřinou je v současné době využívána jako domácí kancelář, ale mohla by snadno sloužit jako ložnice pro hosty.

Všechny obytné prostory jsou na jedné úrovni.

Zvýšená přední terasa vede na krytou a prosklenou terasu, která v současné době funguje jako jídelna. Ta se otevírá do vkusně zařízeného salonku.

V zadní části je prostorná designová kuchyň s dostatkem pracovní plochy a úložného prostoru. Ke kuchyni je připojena soukromá terasa, ideální pro stolování.

K dispozici jsou dvě dvoulůžkové ložnice, každá s vestavěnými skříněmi a rodinná koupelna.

San Luis se nachází na okraji Torrevieja, s celou řadou občanské vybavenosti.

San Luis je také blízko solných jezer, která zpříjemní projížďku na kole nebo procházku. Torrevieja je jen kousek autem a letiště Alicante je cca. 35 minut autem (60 minut na letiště Murcia-Covera).
Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Cena
8 364 233 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
CM9360
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
800 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky